KeződoldalKapcsolatEzt a 7 dolgot szigorúan kerüld el, ha a pároddal veszekednétek!

Ezt a 7 dolgot szigorúan kerüld el, ha a pároddal veszekednétek!

-

Veszekedni sosem jó. Főként azért mert a “harc” hevében olyan dolgokat vághattok egymás fejéhez amik komoly sebeket ejthetnek a másik lelkében és akár tönkre teheti a kapcsolatotokat is.

1. Ne vonj bele más családtagot a veszekedésbe.

Ha veszekedésre kerül a sor akkor az csak kettőtökre tartozik és senki másra! Ha bevonod a többi családtagot is akkor egy hatalmas családi perpatvar kerekedhet belőle. Ráadásul ők nem felejtenek úgy mint Te és a párod ellen használhatják a későbbiekben.

2. Semmi erőszak!

Nagyon fontos hogy sosem fajulhat el annyira egy veszekedés, hogy fizikailag is bántalmazzátok egymást. Sosem ütjük meg a párunkat. Ez egy megbocsájthatatlan dolog!

3. Egyszerre csak egy dolgot

Persze az emberben csak gyűlik és gyűlik a kivetnivaló a másikban és a “harc hevében” képesek vagyunk egyszerre rázúdítani mindent. Ez nem szép dolog. Egyszerre csak egy dolog miatt problémázzunk a másikkal. Kisebb is a konfliktus, könnyebb lenyugodni utána.

4. Ne beszéljünk a szakításról

Ha egy veszekedés során azzal ijesztgeted a párodat, hogy szakítasz vele nagyon megbánthatják és csak a falra festitek vele az ördögöt. Ha szeretitek egymást akkor ezt a dolgot teljesen zárjátok ki a veszekedésekből.

5. Soha ne szökj meg veszekedés közben

Persze, kellemetlen érzés veszekedés közben vagy után a pároddal egy helységben lenni. De az sem megoldás ha rácsapod az ajtót és ott hagyod. Inkább csak szimplán hagyjátok egymást békén míg le nem nyugszotok, majd később felnőttek módjára mindent meg tudtok beszélni.

6. Ne aludjatok külön

Ha külön alszotok az azt jelenti, hogy nem akartok kibékülni. Ennek semmi értelme. Ha a normál rutin szerint egy ágyban töltitek az éjszakát akkor hamarabb megoldódik a probléma is.

7. Sose veszekedjetek nyilvánosan

Világos, hogy nem szeretsz veszekedni és abban is biztos lehetsz, hogy más meg aztán pláne nem kíváncsi a balhétokra. Ezt rendezzétek el otthon egymás között.

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...