KeződoldalEmberekEzt a kismamát olyan meglepetés érte a buszon, hogy majdnem megindult nála...

Ezt a kismamát olyan meglepetés érte a buszon, hogy majdnem megindult nála a szülés

-

Ha gyakran jársz tömegközlekedéssel, meg merem kockáztatni, hogy még sohasem láttál ehhez foghatót!
Az a jellemző, szinte csak unott, rosszkedvű, stresszes és furcsa emberekkel találkozunk.
Az alábbi történetet Rodolfo Mattos osztotta meg a Facebook oldalán. Az egész egy Rio de Janeiró-i buszon történt, Brazíliában.

“A legnagyobb meglepetésemre, amikor felszálltam a buszra, már tele volt lufikkal és mindenféle dekorációval. Először azt hittem, hogy egy szülinapi buliba csöppentem, mert hát volt víz, kávé, üdítő, sőt, még szendvicsek is, amikből akárki vehetett.”

“Különböző életkorú emberek voltak a buszon, de nagyon jó volt a hangulat. Igencsak szokatlanul indult a szerdám.”

“Nem sokkal később rájöttem, hogy nem szülinapról van szó, hanem egy kismamát köszöntenek. Egy felirat is olvasható volt: ‘Isten hozott, Heloísa Vitória!’ Gondoltam, egy utasról, vagy valamelyik rokonáról van szó, de nem láttam senkit az utasok közül, aki terhes lett volna.”

“Ekkor a busz hirtelen lefékezett az út kellős közepén, olyan helyen, ahol egyáltalán nem szabadott volna. Ekkor felszállt egy terhes lány az anyukájával. Hirtelen mindenki hangos ujjongásba tört ki! Hihetetlen volt!”

“A 23 éves lány évek óta árulja a kávét ott, az út mellett. Minden nap, amikor megérkezik a busz, köszönnek neki és ő is nekik. Mindig ugyanazok az emberek utaznak a buszon reggel is, amikor munkába mennek és este is, amikor haza, akik már barátként tekintenek egymásra.”

“Mint kiderült, az egyik utas ötlete volt az egész, de persze a többiek is jó ötletnek tartották ezt a kis meglepetésbulit. Természetesen ajándékot is vettek neki.”

Elgondolkodtató, hogy mennyivel más hely lenne a világ, ha mindenki így viszonyulna a másikhoz, ha jobban odafigyelnénk és törődnénk egymással.

Te mit gondolsz? Írd meg hozzászólásban!

Ezt is olvasd el