KeződoldalCelebFalatnyi bikiniben mutogatja Gáspár Evelin az elképesztő alakját

Falatnyi bikiniben mutogatja Gáspár Evelin az elképesztő alakját

-

Gáspár Evelin 1994. június 15-én született. 10 éves volt, amikor elindult 2005 februárjában a Győzike Show, melyet ő igazából egy traumának élt meg. Rengeteget bántották miatta a kortársai. Ezen felül problémái voltak a származása és a súlya miatt.

Az utóbbi őt is borzasztóan zavarta. 13 éves korában több mint száz kilót nyomott, ami minden csak nem egészséges és esztétikus. Az évek során számtalan diétát és fogyókúrát próbált ki. Volt olyan, amely már minden volt csak egészséges nem. Végül a tudatos életmódváltás volt, ami bevált neki. Egészségesen táplálkozott, rendszeresen edzett így hónapról hónapra vékonyabb lett.

Gyakran hozunk le cikket arról, hogy milyen fantasztikus átalakuláson ment keresztül a lány. Ez most sincs másképp. Legutóbb az instagramjára olyan képeket töltött fel a lány, hogy az állunkat kerestük. Mint egy igazi topmodell.

Összeválogattuk nektek a legjobbakat.

Miből lesz a cserebogár?

Evelin a celebek életét éli…

Egy falatnyi bikiniben.

Jól áll neki!

Rengeteget edz és tudatosan táplálkozik.

Jól láthatóan sokat fogyott.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...