KeződoldalÉrdekességekFélelmetes dolgot szúrtak ki az internetezők, ezen a megható családi fotón!

Félelmetes dolgot szúrtak ki az internetezők, ezen a megható családi fotón!

-

Erre valóban nem lehet találni logikus magyarázatot, még többszöri szemrevételezés után sem.

Természetesen nem árt, ha néha napján új képekkel látjuk el a családi fotóalbumot. De, amit ez a család készített valószínű nem fog bekerülni, mert olyan hátborzongatóra sikeredett.

Első ránézésre nagyon aranyos és idilli kép lett, ám, ha közelebbről szemügyre veszed, látni fogod, hogy cseppet sem hétköznapi fotóról beszélünk. Az édesapa és édesanya szerelmesen átölelik egymást, miközben az anyuka újszülött kisbabájukat tartja karjaiban.  A másik két kislány pedig cukin mosolyog bele a kamerába.

Nagyon megható és aranyos igaz?

A nagy családi öröm nem igazán tartott sokáig, miután megosztották a képet az interneten, ugyanis se perc alatt egy döbbenetesen ijesztő horrorfilm története körvonalazódott a kép alatt. Nekik semmit sem kellett tenniük, megtette egy sasszemű jó barát, aki egyből kiszúrta a furcsaságot a fotón. Sőt be is keretezte a családnak, hogy lássák a félelmetes részletet.

Te, elsőre kiszúrtad a hibát a képen?

A bal oldalon ülő kislánynak a vállán egy idegen emberi kéz van, csak azt nem tudjuk megfejteni, hogy kihez tartozik. Ha jól megfigyelitek a másik testvérének mind a két keze az ölében van, az édesanya mindkét kezével a csecsemőt fogja, az édesapa keze pedig átöleli az édesanyát, illetve a másik az ölében van.

Lehetséges volna, hogy a kislány annyira hajlékony, hogy könnyedén megcsinálhatta ezt a mozdulatot?

Ezt is olvasd el