KeződoldalCelebFény derült a Playboy-villa sötét titkaira - Ilyen volt valójában a Playboy...

Fény derült a Playboy-villa sötét titkaira – Ilyen volt valójában a Playboy atyjával, Hugh Hefnerrel élni

-

Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne ismerte volna a Playboy atyját, Hugh Hefnert. Ő volt az, aki 1953-ban társaival együtt megalapította a Playboy magazint, ami később a Playboy Enterprises, Inc.-vé nőtte ki magát. A világ összes férfija irigyelte Hefnert, mivel mindig minden egyes pillanatban gyönyörű nők között tölthette idejét.

2005. augusztus 7-én elstartolt a “The Girls next Door” avagy a “Playboy Mansion lányai” reality műsor, melynek révén az emberek jobban is megismerhették a playboy világot, valamint Hugh életét. A sorozat 6 évadon keresztül zajlott és 2010. augusztus 8-ig tartott. Az évadok során több barátnőjével és későbbi feleségével is megismerkedhettünk, akik a Playboy villában élték mindennapjaikat.

A legtöbb ember azt gondolta, hogy a villa falain belül vad és szenvedélytől túlfűtött partik vannak, ahol A-kategóriás hírességek fordulnak meg. Ám a valóság közel sem olyan fényűző, mint ahogy sokan hitték. Az ott élők valamint az ott vendégeskedők kénytelenek volta Hugh hedonista szeszélyeit teljesíteni.

Az igazságról nem mások beszéltek, mint azok a lányok, akik egy fedél alatt éltek vele. Többen is elmondták tapasztalataikat, és világossá tették, hogy ez nem a szórakozásról szólt.

Holly Madison, aki Kendra Wilkinsonnal és Bridget Marquardttal együtt lakott Hefnernél a “Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny” cíű könyvében írta le, milyen borzalmas volt a villában lakni.

“Mindenki azt gondolja, hogy a kapuk célja az volt, hogy távol tartsák az embereket a birtoktól, de napról-napra az volt az érzésem, hogy inkább börtönként funkcionálnak.” – írta.

Holly nem sokkal később Hef elsőszámú barátnőjévé avanzsált, ami további kötelességeket vont maga után. Kiderült, hogy a vele töltött hálószobai pillanatok nem voltak túl romantikusak. Könyvében felidézte, hogy teste mennyire nehéz volt és a “lepedőakrobatika” sem tartott túl sokáig. Úgy fogalmazott “Nagyon rövid volt. Nulla intimitással. Semmi csók, semmi nem volt.”

Később Kendra is leírta, valamint elmondta véleményét, s bevallotta, hogy rettegett Hefnertől. “Being Kendra: Cribs, Cocktails, and Getting My Sexy Back” című könyvében beszélt arról, hogyan bírta ki azokat az éveket.

“Nagyon ittasnak vagy bódultnak kellett lennem ahhoz, hogy túléljem vele az éjszakákat. – Ezt egyszerűen nem lehetett elkerülni.” – írta.

“Körülbelül 10 percig tartott és kész. Olyan volt, mint egy munka. Egyáltalán nem élveztem.” – tette hozzá.

Azt is elárulta, hogy Hefner állítólag felnőtt filmeket nézett, dohányzott és örömöt szerzett saját magának, míg a berendelt hölgyei egyforma hálóruhában flangáltak körülötte.

Az egyik playmodell, Carla Howe korábban elmondta, hogy a lányoknak szigorú szabályokat kellett követniük, kezdve a kijárási tilalommal, mely 9 órakor kezdődött. Ezután senki sem fogadhatott látogatókat a villába. Ezenkívül a ház inkább idősek otthonára hasonlított sem, mint playboy kúriára.

“Hef szinte soha nem hagyta el a házat és nem volt hajlandó változásokat eszközölni. Az egész hely úgy nézett ki, mintha leragadt volna a 80′-as években. Nem voltak bársonyból és aranyból készült bútorok.”

Carla ikertestvére, Melissa is mesélt az ominózus szabályokról, amit minden olyan nőnek be kellett tartani, aki a 22 hálószobás villában élt. Azt mondta: “Ha valamit rosszul csináltál, kaptál egy e-mailt. Szigorú magatartási kódex volt érvényben, ami kiterjedt az Instagramra és a Twitterre is. Mindent jó fényben kellett feltüntetned és ha ittas voltál egy fotón akkor nagy bajba kerültél.”

Azon playboy lányok, akik nem laktak vele Hef kontójára élvezhették az életet, ám a barátnőknek (Holly, Kendra, Bridget..stb) nem volt sok szabadságuk. Erről Kendra mesélt.

“Este 21:00-kor otthon kellett lenni, ami olyan volt, mintha csapdába kerültél volna.”

Hugh Hefner 2017. szeptember 27-én hunyt el 91 éves korában. Egyes források szerin elhalálozása előtt eladta a villát, ám megengedték neki, hogy ott éljen élete utolsó napjáig.

Hef idejében

Az új tulajdonosok éveken át nem is foglalkoztak vele, ami miatt kissé leharcolt állapotba került. Bennfentesek szerint még ki is fosztották, annyira nem figyeltek rá. Most azonban állványok állnak a birtokon és megkezdték a renoválást.

Most

Na mit szóltok? Gondoltátok volna?

Ezt is olvasd el