KeződoldalCelebFény derült arra, hogy miből keresi a kenyérét Kiszel Tünde

Fény derült arra, hogy miből keresi a kenyérét Kiszel Tünde

-

Kiszel Tünde modellként kereste a kenyerét fiatal korában. Később interjúkat csinált hírességekkel több külföldi és haza újságba. A 90-es években elsősorban a TV-ben dolgozott. Volt kibeszélős, gyerekeknek való és kulturális jellegű műsora. Öt évig heti rendszerességgel volt látható a Sztárbaba c. műsora, melyben neves művészek fordultak meg gyermekeikkel, tárgya a család, gyermeknevelés és szeretet volt. Sikeres műsora volt a Sztárok allűr nélkül is, mely hetente került képernyőre. Továbbá jól ismert éves szinten megjelenő naptárairól. Saját műsora már nem fut egy ideje. A közel 60 éves Tündét meginterjúvolták a FEM3 Café című műsorban.

“Többször meghívnak TV-showba, mint sztárvendég, és a háziasszonynak szervezett rendezvényekre is meginvitálnak. Egyszer voltam, egy szépségszalon megnyitóján, megkértek, hogy én vágjam el a szalagot” – mondta Tünde, mire Csonka András műsorvezető rákérdezett, hogy: “Ebből tényleg meg lehet élni?”

“Meg fogsz lepődni, de igen! Sok rendezvényre szoktak hívni, például szülinapi vagy névnapi eseményekre, mint meglepetésvendég. Már dolgozunk az új falinaptáramon, ami idén, 17. alkalommal jelenik meg. Már rengeteg féle-fajta naptárat készítettünk, volt 3D-s, fekete-fehér, bőrruhás és kutyákkal készült is.

“Budai Tibor, október elején csinálta rólam a képeket. A munkát segített még két stylist,  sminkes és fodrász is, nehogy csalódást okozzak a rajongóimnak. Donatella lányom már tavaly óta nem vesz részt a fotózásokon. De olyan népszerűek ezek a naptárak, hogy sok embernek egész gyűjteménye van már belőle.”

Ti mit gondoltok erről? Elég a név ahhoz, hogy megéljünk belőle?

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...