KeződoldalCelebFény derült arra, milyen elképesztő házassági szerződést kellett Meghan Marklenek aláírnia a...

Fény derült arra, milyen elképesztő házassági szerződést kellett Meghan Marklenek aláírnia a boldogító igen előtt!

-

2018 május 19.-én szombaton kötötte össze életét Meghan Markle és Harry herceg a Windsori Szent György kápolnában. Az egész világ erről a rangos eseményről beszélt, hiszen sokan azt gondolták, hogy Harry nem fog megnősülni. De megtört a jég, rátalált Meghanre, és tudta, hogy ő a Nagy ő. Ám ezt a házasságot egy nagyon komoly házassági szerződés kísérte. Lássuk mi szerepel benne:

Meghannek nem volt más választása, kénytelen volt aláírni a szerződést.

Hihetetlen feltételek voltak kiszabva a házassági szerződésbe, amit Meghan boldogan aláírt. Lehetséges lenne, hogy annyira meg van bolondulva Harryért, hogy képes volt ilyen abszurd feltételekbe belemenni?!

Amióta Meghan és Harry összekötötték az életüket, már szembesültek is egy két problémával. Meghan konkrétan heti szinten van porondon, amit elég nehezen visel, mert minden lépését figyeli a sajtó és a régi hibáit is előveszik, amit most már nem tud megváltoztatni.

A színésznő egy közeli barátja szerint Meghan elbizonytalanodott, hogy valóban bölcs és jó döntést hozott-e, amikor belement a házasságba Harryvel. Meghan szerelmes Harry-be ez kétségtelen, de többen úgy gondolják, hogy boldogsága mégsem olyan őszinte, mint ahogy azt mutatja. Sok mindent fel kellett adnia, hogy ilyen életet élhessen, de ez nem az amiről ő kislány korában álmodott.

Ha nem lenne épp elég gondja szegény asszonynak, most kiderült, hogy mi szerepel a házassági szerződésben, amit muszáj volt aláírnia, ahhoz, hogy összeköthesse életét Harry herceggel.

Nem igazán tehetett mást a színésznő, mert a királyi család mindent megtesz annak érdekében, hogy a legjobban bebiztosítsa magát, a nem kívánatos eseményekre.

Ha mégis felütné a válás a fejét a friss házasok életében, Meghan elveszti például a nemrégiben kapott címeit, a királyi ékszereket, sőt mi több közös gyerekeiket is, akik édesapjukkal kell maradniuk Windsorban.

Meghan & Harry (@sussexupdate) által megosztott bejegyzés,

Nem mindennapi feltételek, de ezt Meghan már azelőtt vállalta, és aláírta a királyi család ügyvédje előtt, mielőtt kimondták volna a boldogító igent a templomban.

A legérdekesebb dolog az egész helyzetben, hogy Meghan azt is vállalta, hogy kapásból két kisgyermeknek azaz ikreknek fog életet adni, és a házasságot követő 5 hónapon belül teherbe fog esni. Ezt viszont a sajtó elég valószerűtlennek tartják.

?????? ?????? ? (@meghan__marklee) által megosztott bejegyzés,

Ezt is olvasd el