KeződoldalÉrdekességekFerenc pápa megcsókolta a kislány fejét, és két hónap múlva igazi csoda...

Ferenc pápa megcsókolta a kislány fejét, és két hónap múlva igazi csoda történt!

-

Amikor egy családnak kisbabája születik nem fontos, hogy szép vagy csúnyácska, pufi vagy esetleg soványabb, a lényeg számukra, hogy minden körülmények között egészséges legyen. Egyetlen szülő sem akarja hallani azt, hogy gyermeke valamilyen súlyos betegségben szenved, ami egyetlen vizsgálatból sem derült ki. Ilyenkor a család két dolgot tehet, vagy összetörnek és reményvesztetten beletörődnek a dologba (kevés esély van erre) vagy elkezdenek spórolni és felkeresik a legjobb orvosokat, hogy meggyógyítsák csemetéjüket. Történetünk egy olyan családról szól, ahol a fiatalabb gyermek egy súlyos betegségben szenved, ők istent hívták segítségül.

Szokatlan eset történt Philadelphia-ban, a Massiantonio nevű családban. A család legfiatalabb tagja egy ritka vér és tumorbetegségben szenved. Maga a család istenfélő katolikus, és amikor a pár megtudta, hogy a Ferenc pápa Philadelphiába jön, úgy döntöttek, hogy megáldatják vele a kicsit, ha törik, ha szakad.

A jeles napon a Pápa több, mint ezer embert áldott meg, így Joey és Kristen sem vesztették el a reményt. Joe a magasba emelte a lányát, és az egyik biztonsági ember ezt  észrevette, odament a szülőkhöz, elkérte a lányt, majd odavitte a Pápának. A szent életű ember megcsókolta. Pár hónapon belül azonban nagyon furcsa dolog történt.

Joe és Kristen elmentek a picivel a kórházba rutin vizsgálatra, és az orvos hihetetlen dolgot mondott a párnak. 6 héttel a pápa látogatása után az orvos azzal a hírrel szolgált nekik, hogy a daganat a pici fejében elkezdett zsugorodni.

A házaspár tudta, hogy, ami a babával történt az egy igazi égi csoda, és a pápa csókja gyógyította meg a kislányt.

Ezt is olvasd el