KeződoldalCelebFotókon Bud Spencer ritkán látott lányai. Cristina és Diamante gyönyörű nők lettek

Fotókon Bud Spencer ritkán látott lányai. Cristina és Diamante gyönyörű nők lettek

-

Magyarországon a Bud Spencer filmek egy teljesen külön műfajként vannak számon tartva. Nincs olyan honfitársunk, aki ne hallott volna már a pofonok királyáról Bud Spencerről. Ezek a kedves, néha kissé bugyuta, de bájos filmek bármikor képesek odaszögezni az embert a tv elé, még akkor is, ha már kívülről fújjuk a szöveget. Ha azt mondom, hogy “Anulu”, akkor szinte mindenki pontosan tudja, hogy a Kincs, ami nincs című filmről van szó, mindeközben már halljuk is a fejünkben a főcímzene aranyos kis dallamát.

Nálunk hagyománya van a Bud Spencer filmeknek. Bujtor István hangjával egyszerűen fantasztikus karakter. Sőt! Mi még szobrot is avattunk a tiszteletére a Corvin-negyedben.

Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli úszóként és vízilabdázóként kezdte a pályafutását, majd később a Piedone-filmekkel, spagettiwesternekkel és elválaszthatatlan társával, Terence Hill-lel közös filmjeivel vált híressé.

A legendás színésznek három gyermeke született. Van egy 60 éves fia, Giuseppe és két lánya Cristiana Pedersoli, aki 59 éves és Diamante, aki 49 éves. Munkája miatt képtelen volt aktívan részt venni gyermekei életében, de ha lehetősége nyílt rá, akkor együtt voltak.

Egy dolog biztos! Bud Spencer génjeiben lehetett valami különleges, ugyanis mindkét lánya gyönyörű nővé vált. Cristiana igazi művészlélek, aki fest és szobrászkodik.

Írt egy életrajzi könyvet apja életéről “Apám, Piedone” címmel. Állítása szerint a mai napig nagyon közel érzi az apját magához, akire egy csodálatos ember volt. Cristiana-nak két gyermeke van, Sofia és Nicoló.

Diamante apja nyomdokaiba lépett és színésznőként kezdte pályafutását. Később rájött, hogy a sors nem ezt szánta neki, így már lakberendezőként dolgozik. Fiából, Sebastiano-ból azonban színész lett.

Egy fotón a két lány.

Láthatóan jó a kapcsolatuk!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el