Gyerekek, akik híres termékek reklámarcai voltak, de ma már senki sem ismeri fel őket!

Rengeteg reklámmal találkoztunk már az interneten és a TV-ben egyaránt. Ezeknek a reklámoknak köszönhetően vásároljuk meg a különböző termékeket. A termék gyártói úgy próbálják kelendőbbé tenni ezeket a termékeket, hogy egy kisgyerek képét teszik rá. Ám ezekről a gyerekekről mit sem tudtunk akkoriban, ám most rájuk találtunk, és kideríttettük mi lett velük.

A Kinder csokoládé csomagolásán látható kisfiú Josh Bateson még csak 8 éves volt. Jelenleg 21 éves jóképű férfivá vállt. Az egyetemi tanulmányai mellett, modellként is tevékenykedik.

Josh előtt, Günter Euringer volt a csomagolás elején 1973-tól. Most 52 éve és operatőrként keresi a kenyerét.

Gerinas Elena azaz, ahogy sokan ismerik Alenka. 1962-ben a “Health” magazin címlapján láthattuk meg először. Ezt követően egy csokoládé arcává választották. A képen nem több, mint 8 hónapos volt. Jelenleg Oroszországban él és gyógyszerészként dolgozik.

Turner Anna 5 hónapos volt csak, mikor a Gerber bébiétel reklámarca lett. 1931- ben egy fotóversenyen figyeltek fel rá. jelenleg a hölgy 88 éves. Később angol tanárként dolgozott majd, miután nyugdíjba vonult misztikus regényeket kezdett írni.

A 19 éves Diana Shpak, a “My Family” gyümölcslé dobozain volt látható. Számos mém készült róla. A lány jelenleg Amerikában, Los Angelesben él és forgatókönyvíróként dolgozik.

Rachel Giordano 1981-ben 5 éves volt mikor feltűnt a LEGO reklámkampányában. 2014-ben újra alkották a plakátot, melyen ő szerepelt 37 évesen. Rachel jelenleg orvosként dolgozik.

A 90-es években a Wagon Wheels keksznek, Maxim Averin lett az arca. A férfi jelenleg a 41. évét tapossa, és színészként keresi a kenyerét.

Az Old Spice reklám fess férfija Isaiah Mustafa, 2010-ben tűnt fel a TV képernyőkön. A férfi ezután több filmben is kapott szerepet, ahol remekelt.

Darrell Winfield, aki 1968-ban egy cigarettareklámban tűnt fel, valójában egy vérbeli cowboy. A férfi nem csak a reklám erejéig dohányzott, hanem egész életében szívta a dohányt. Ám a férfi 2015-en elhunyt tüdőrákban.

1972-ben John Gilchrist 3 éves volt, mikor egy gabonapehely reklámarcává választották. Ez egy olyan mérföldkő volt az életében, aminek pályafutását köszönheti. Ugyanis ezután a reklámkampány után több, mint 22 reklámban szerepelt. A 49 éves John, most New Yorkban él és egy vállalat értékesítési menedzsereként tevékenykedik.

Sanders ezredes pontosan ugyanaz az ember, aki megalapította a KFC-t. Ő volt az az ember, aki kitalálta és megalkotta a cég híres csirkéjének receptjét.

A 2000-es években egy göndör hajú fiút láthattunk a TV-ben, aki a Pepsi reklámarca volt. Jesse Eisenberg ma már 24 éves és olyan híres filmekben szerepelt, mint a Szemfényvesztők.

Add Comment