Sajnálatos módon vannak olyan lányok, akik egyáltalán nem veszik észre magukat, és állandó jelleggel rajta csüngenek a pasijukon. Pont egy hasonló eset történt nem olyan régen a baráti társaságunkban. Milán barátunk összejött egy lánnyal, akivel az elején nem is volt olyan nagy probléma, ám egy idő után mindenkinek feltűnt, hogy egy tapodtat sem tesz nélküle. Mindig mindenhol ott volt és a kezét fogta, de nem szólt senkihez, még Milánhoz sem. Nem értettük az egészet. Amikor a fiúk elmentek egy pasis estére, akkor a lány is elment mindegy volt, hogy sportról, kocsikról vagy csajokról beszélgettek. Ő csak fogta serényen a kezét és ült. Ha hozzászóltunk Milánhoz, ne adj isten meg is érintettük természetesen barátilag, akkor már egyből vörösen izzott a szeme. A kapcsolat nem volt hosszú életű, mert Milán is megelégelte az egészet.
Ebből kiindulva ma elhoztunk nektek néhány egyértelmű jelet, hogy nagyon rátapadtál a párodra.

Képtelen vagy elviselni, ha más emberekkel lóg.

Ahogy neked szükséged van a barátnőidre, úgy a párodnak is szüksége van a barátaira. Ha ezért hisztizel ne csodálkozz, hogy egy nap faképnél fog hagyni a pasid. Csak azért mert együtt vagytok nem szabad hanyagolnotok a barátaitokat, ne legyél olyan, mint egy pióca és ami a legfontosabb ne próbálj meg veszekedést szítani a fiúd, valamint a haverjai között. Tanuld meg elviselni, hogy nem lehettek minden egyes nap minden egyes percében együtt.

Minden pillanatban vele akarsz lenni.

Teljesen normális, hogy a rózsaszín ködös időszakban mindig minden pillanatban együtt akartok lenni, vagy beszélni szeretnétek egymással. Azonban ez a szokás egy idő után kopni kezd, már nem igénylitek annyira egymás társaságát, sem azt, hogy naphosszat beszélgessetek telefonon vagy online. Ha idegesít ez a tény, és emiatt rendszeresen összeveszel a pasiddal, akkor egy kicsit tapadós vagy.

Az életed minden egyes részletét megosztod vele.

Biztos hallottad ár, hogy egy nőnek legyenek titkai. Igen, ez a pároddal szemben is így van. Nem kell minden egyes részletbe beavatnod, sőt nem kell szegényt azzal traktálnod, hogy a munkahelyeden épp ki csal kit… stb. A férfiakat egyáltalán nem érdeklik az ilyen szappanoperás esetek. Ha mindent kiadsz magadból, akkor egy idő után már nem leszel érdekes a párod számára. Azok a nők csinálják ezt, akik félnek attól, hogy a barátjuk elhagyja őket. Te ne legyél ennek a tábornak a tagja.

Ha kerek perec kimondják, hogy olyan vagy, mint egy tapadókorong.

Előfordulhat, hogy a barátaidnak, vagy a kiszemelted, párod barátainak feltűnik, hogy egy kicsit tapadsz. Ilyenkor előfordulhat, hogy kerek perec kimondják neked, hogy ezt nem kellene csinálnod, mert a szerelmed elijesztheted. Ha valaki ezzel áll eléd, akkor valószínű ideje változtatni a dolgokon, különben csúnya vége lesz. Semmi esetre se sértődj meg, csak neked akarnak segíteni. Kérdezd meg, hogy mit kellene máshogy csinálnod, hogy ne legyél ilyen.