Ha megnézed ezt a 15 őszinte képet, te is egyből szerelmes akarsz lenni!

Az első pillanattól fogva, ahogy találkozol egy különleges személlyel a feje búbjától a lába ujjáig csodálni kezded őt. Egy hihetetlenül varázslatos érzés járja át egész testedet, ami semmi máshoz nem fogható. Ezt hívják szerelemnek. Ez az az érzés, amit a legtöbb ember meg szeretne tapasztalni élete során, hiszen olyan magával ragadó. Pascal Campion művész tökéletesen tisztában van azzal, hogy hogyan ábrázolja az őszinte szerelmet néhány illusztrációban. Annak örömére, hogy ti is lássátok milyen a valódi szeretet és szerelem, összegyűjtöttük a leghíresebb alkotásait.

Az első randevú és az első benyomás rengeteget nyom a latban, ilyenkor mindkét fél nagyon izgul. A kezdeti zavar viszont se perc alatt elszáll, ha megtaláljátok a közös hangot és nem utolsó sorban vonzódtok is egymáshoz.

Amikor egymás szemébe belenéztek és semmi mást nem láttok csak a szín tiszta érzelmeket, és őszinte tiszteletet.

A reggeli puszilkodás nagyon pozitív hatással van a napra, amitől mindenki boldogságban megy dolgozni.

A téli időszakban nagyon romantikus a kandalló előtt egy üveg bor társaságában leheveredni a szőnyegre, és egymás tekintetében elmélyedni.

Mindegy milyen kómás vagy reggel, vagy mennyire van összeborzolva a hajad, a párodnak így vagy a legviccesebb és a leggyönyörűbb is.

Hiába fúj a szél és esik a hó, ti akkor is összebújva ültök a szabadban és forró csokit isztok.

Egy komolyabb veszekedés után, amikor a párod elviharzik az esőbe és nem bírod ki, hogy ne menjél utána és beszéljétek meg a dolgokat.

Az apró meglepetéseknek bárki örülne, nem kell ahhoz születésnapnak, névnapnak, vagy bármilyen más eseménynek lennie, hogy mondjuk egy csokor virággal meglepd a szerelmed.

Add Comment