KeződoldalEmberekHárom rendkívüli nő, aki akár húsz évet is letagadhatna életkorából

Három rendkívüli nő, aki akár húsz évet is letagadhatna életkorából

-

Az idő múlásával mindannyiunk külseje változik. Az azonban sok mindentől függ, hogy mennyi idősnek látnak minket mások. Hatalmas szerepe van mindebben a genetikának, a táplálkozásnak, a sportnak, a bőrápolási szokásoknak és természetesen a káros szenvedélyeknek is.

A következő hölgyek látszólag csupán a harmadik ikszet tapossák, valójában azonban már ötven felett járnak. Jó néhány évet letagadhatnának, de vajon hogy csinálják?

Liz Websterről fotói alapján bizony senki nem mondaná meg, hogy már 52 éves, a legtöbben ugyanis harminc év körülire saccolják korát. A háromgyermekes anya és hivatásos testépítő elképesztően fiatalos, gyönyörű és nagyon jó formában van. Véleménye szerint a genetikán kívül életmódjának köszönheti fantasztikus külsejét.

Liz mindennap sportol, helyesen táplálkozik. Rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszik, emellett pedig ügyel a megfelelő vitaminbevitelre is. A táplálékkiegészítőket is hatásosnak tartja, ezek ugyanis nemcsak elképesztő formájához, hanem bőrének szépségéhez is hozzájárulnak.

Marina – 54 éves

A modellként és bloggerként is tevékenykedő Marina De’Boshir külsejével szinte bárkit megtéveszt. A legtöbben 34 évesnek tippelik, valójában azonban 54 esztendős. Marina bevallotta, hogy sok időt áldoz arra, hogy ennyire fiatalos maradjon. Rendszeresen edz, kiegyensúlyozott étrendet követ, valamint az arcápolásról sem feledkezik meg. Véleménye szerint az arctorna minden krémnél hatékonyabb, ugyanis megmozgatja az izmokat, felpezsdíti a vérkeringést, így segít megőrizni a bőr rugalmasságát, feszességét és simaságát.

Angelique Miles – 52 éves

A bámulatosan gyönyörű Angelique Miles is a hihetetlenül fiatalos nők táborát erősíti. Formás alakja, sima és teljesen hibátlan bőre is hozzájárul ahhoz, hogy szinte nincs ember, aki meg tudná tippelni valódi korát. A hölgy 52 éves, de ez egyáltalán nem látszik rajta. 40 éves korában fedezte fel a crossfitet, amely azóta is a kedvenc sportja, emellett pedig edzőtermet is sűrűn látogatja. Bőre ápolására is nagy figyelmet fordít. Mindennap micellás tisztítóval távolítja el sminkjét, bőrnyugtató arclemosót használ, majd pedig rózsa- illetve varázsdió-kivonatos tonikot vet be. Ezek mellett pedig egy retinolos krém, valamint egy argánolajos kence is a kedvencei közé tartozik.

Abban viszont mindannyian egyet értenek, hogy a gének, a helyes táplálkozás és bőrápolás mellett önmaguk szeretete és elfogadása is nagyban befolyásolja, hogy ilyen csodásan festenek, ugyanis az önbizalom és az életvidámság a külsejükön is megmutatkozik.

Ezt is olvasd el