KeződoldalCelebHarry herceg végre elárulta, mi volt Archie első szava - Nagyon meghatotta...

Harry herceg végre elárulta, mi volt Archie első szava – Nagyon meghatotta mikor kimondta

-

Harry herceg és Meghan hercegné nem is olyan régen adott interjút Oprah Winfreynek, ahol a várandósságról, a királyi családról és a sok megpróbáltatásról beszéltek. Az interjú teljes egészében felkerült az internetre, ahol bárki, bármikor megtekintheti. Most úgy tűnik Harry herceg ad interjút Oprahnak, melyben édesanyja haláláról, annak feldolgozásáról és Archieról is beszél.

A “The Me You Can’t See” című dokumentumfilmben a 36 éves férfi édesanyja, Diana hercegné elvesztéséről és az azutáni küzdelmeiről mesél. “Bárcsak találkozhatott volna Meghannel és most bárcsak itt lenne a fiam, Archie mellett.” – mondta Harry, édesanyjáról.

Harry elmesélte, hogy Archie első szavai között nem csak az “anya” és az “apa” szerepelt, hanem a “Diana mama” is.

“Ez volt a legédesebb dolog, amit hallottam tőle, és egyben a legszomorúbb is.” – fejezte ki érzelmeit.

Sussex hercege elárulta, hogy Archie ovijában van egy fénykép, ami a néhai nagymamáját, Dianat ábrázolja.

Egyébként a “The Me You Can’t See” dokumentumfilm sorozat mentális egészségben szenvedő embereket mutat be a világ minden táján. Saját félelmeiről, problémáiról beszélt például Lady Gaga, Glenn Close, DeMar DeRozan, és még sokan mások. Csatlakozott melléjük maga Oprah Winfrey és Harry herceg is, akik egyébként vezető producerei a sorozatnak.

Az is kiderült, hogy a BBC riportere, Martin Bashir aljas és megtévesztő módon vette rá Diana hercegnét az 1995-ös Panorama interjúra. Erre az aljasságra Diana öccse talált is bizonyítékokat. A híres újságíró hamisított bankszámlákat mutatott neki, mely arra engedett következtetni, hogy a királyi udvar két magas rangú tisztviselője bennfentes információkat szivárogtatott a titkosszolgálatnak Diana hercegnéről. – Ez mint kiderült, nem volt igaz.

De ez még nem minden, Charles szerint a riporter az egyik találkozón több hamis, megalázó állítást is megfogalmazott a királyi család magas rangú tagjairól. Ezzel szerette volna elérni, hogy a hercegnő bízzon benne és megvalósuljon az interjú.

Harry hihetetlen nőnek írta le édesanyját, aki életét a szolgálatnak szentelte. Ellenállónak, bátornak, vitathatatlannak és őszintének nevezte őt. Szerinte a kizsákmányolási kultúra és az etikátlan gyakorlatok hullámzó hatása vezetett végül édesanyja halálához.

Ezt is olvasd el