KeződoldalCelebHátborzongató interjút adott a VV Fanni feltételezett gyilkosa

Hátborzongató interjút adott a VV Fanni feltételezett gyilkosa

-

VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni több, mint két éve tűnt el. Szülei, barátai és a hatóságok is sokáig reménykedtek abban, hogy a lány előkerül, azonban már egy ideje csak Fanni holttestét keresik, mindeddig sajnos sikertelenül. A rendőrség gyilkosságot valószínűsít a Való Világból ismert lány eltűnése mögött, B. László, a feltételezett gyilkos azonban tagadja, hogy valaha is bántalmazta volna őt. Az egyik napilap interjút kért tőle, ő pedig néhány kérdésre választ is adott. A lap arról kérdezte B. Lászlót, hogyan telik majd a karácsonya.

“Azóta egyetlen ünnep sem olyan, mint előtte. Nem boldog és nem is lesz boldog karácsonyom, amíg ő nincs meg, amíg nem derül ki az igazság, és végre nem tisztázódik ez az egész szörnyűség, aminek sajnos én is a részese voltam” – részletezte László, aki már korábban elismerte a személyi szabadság megsértését, vagyis azt, hogy az ájult Fannit az autóba tette, és elvitte hazulról. Állítása szerint a lányt ismeretleneknek adta át, de azóta semmit sem tud róla.

B. László előkészítő tárgyalása január első hetében lesz, ahol a bíró kihallgatja őt és felteszi neki a kérdést, hogy elismeri-e a gyilkosságot, ha pedig igen, akkor él-e az alternatív ajánlattal, amelynek esetén harmincéves börtönbüntetés vár majd rá.

Ezt is olvasd el