Ahogy a normális, átlag emberek életében is csak jönnek mennek a párkapcsolati személyek, úgy a hírességek világában sincs ez másképp. Néhányan persze megtalálták már az örök boldogságot a kiszemelt nő/férfi mellett, de előtte sokszor rossz kapcsolatokba nyúltak bele. Sokszor hallottuk már azt a mondást, hogy: “Házi nyúlra nem lövünk.” Ez vonatkozik a barátságra, munkára, mindenre. Ám ezeket a hírességeket nem foglalkoztatta, hogy a munka összekeveredik a magánélettel, nem ők fejvesztve mentek bele a kapcsolatba, ami persze nem tartott sokáig. Lássuk hát, azt az 5 világhírű embert, akik mindig csak a szívükre hallgattak.

Madonna és Brahim Zaibat.

A Pop királynője, a 30 évnél fiatalabb Brahimmal volt együtt, miután megismerkedtek egy divatbemutató alatt. A díva és a táncos 3 teljes évig éltek szerelemben, majd békés módon vetettek véget kapcsolatuknak, de barátok maradtak.

Jennifer Lopez és Chris Judd.

Ez az első alkalom, amikor Chris Judd találkozott Jennifer Lopezzel, 2001-ben történt a “Love Don’t Cost a Thing” című videoklip forgatása alatt. Néhány randevú után után JLo igent mondott neki és még 2001-ben össze is házasodtak. Az újdonsült pár 9 hónap után bedobta a törülközőt és szétváltak.

Jennifer Lopez és Casper Smart.

Tíz évvel a rövidtávú házassága után JLo nem tudott ellenállni egy másik táncosnak. Casper Smart abban az időben 18 évvel fiatalabb volt, mint ő, de ez nem akadályozta meg őket, hogy 5 éven át egy párt alkossanak.

Christina Aguilera és Jorge Santos.

Christina Aguilera és Jorge Santos szerelmi története 1999-ben kezdődött, és 2001-ig tartott. Christina azt nyilatkozta egyszer, hogy Jorge örökre a szívében marad, mint első szerelem.

Ariana Grande és Ricky Alvarez.

Ariana és a macsó latin-amerikai táncos szerelmi története 2015-ben került nyilvánosságra. Hosszú ideig melengették szerelmüket, de közös munka és projektek miatt hivatalosan bejelentették egy párt alkotnak. Bár a kapcsolat nem volt különösebben tartó, hiszen 2016-ban elváltak.