KeződoldalCelebHírességek, akik nyíltan vállalták narancsbőrös alakjukat!

Hírességek, akik nyíltan vállalták narancsbőrös alakjukat!

-

A hírességek ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk, annyi különbséggel, hogy nekik van arra pénzük, hogy a legjobb edzőt alkalmazzák, saját edzőtermük legyen, illetve a legjobb diétákat és étrendeket folytassák. Ám van a sztárok között egy olyan réteg, akik egyáltalán nem igénylik az efféle dolgokat, mert meg vannak elégedve saját magukkal úgy, ahogy vannak, még akkor is, ha nem tökéletes az alakjuk valamint, cellulitos a bőrük.

Iggy Azalea

Iggy-t egyáltalán nem érdekli, hogy mennyire látszik neki a narancsbőre.

Ashley Graham

Ashley nem egy szokványos alkatú és méretű nő. Vannak képek, ahol egyáltalán nem látszik narancsbőre, hiszen a photoshoppnak köszönhetően könnyedén el lehetett tüntetni a nem kívánatos részeket. De Graham azt állítja, hogy szereti a testét, és nem zavarja, hogy cellulit van a bőrén. Ezzel is próbálja inspirálni a lányokat, hogy kezeljék ugyanígy ezt a problémát!

Iskra Lawrence

Egy másik modell, aki nem fél, hogy megmutassa minden egyes porcikáját a nagyvilágnak, a narancsbőrétől kezdve, a has és a csípő tájékán át a fenékig. Egy jó fotós tisztában van vele, hogy melyek azok a fényviszonyok és pózok, amik eltakarják a “hibákat”. Iskra azonban szereti a testét úgy, ahogy van, és sok embert próbál arra sarkallni, hogy ne szégyelljék saját magukat megmutatni, még akkor sem, ha bőr vagy alkati problémáik vannak.

Alessandra Ambrosio

A Victoria’s Secret modell nem kifejezetten takargatja narancsbőrős lábát. Ezek szerint, akkor őt sem zavarja. Vajon az ügynökség is így gondolja?

Alisha Kis

Ki mondta, hogy a narancsbőrt hosszú ruhák alá kell elrejteni. Vegyünk csak példát Alisha-ról.

Beyoncé

Fűző, harisnyatartó és egy kis narancsbőr is megengedett. Beyoncé-nak, ahogy látjuk is, nincsenek komplexumai.

Blake Lively

A combon lévő gödrök még talán vonzóak is!

Christina Aguilera

Christina-nak még a narancsbőr is teljesen jól áll, olyan természetesen tudja viselni.

Halle Berry

Voltaképpen a legnagyobb sztárok sem tudnak elszökni előle, ahogy Halle Berry sem.

Kate Moss

Ha Kate Moss a cellulitisszel együtt képes továbbvinni szupermodell karrierjét, akkor ez csak egyet jelenthet, a narancsbőr teljesen normális.

Ezt is olvasd el