KeződoldalCelebHírességek utolsó szavai közvetlenül a haláluk előtt. Némelyik nagyon megrendítő

Hírességek utolsó szavai közvetlenül a haláluk előtt. Némelyik nagyon megrendítő

-

Sokan azt gondolják, hogy egy haldokló ember utolsó szavaiban már érezhető a túlvilág jelenléte, érzése. Egyértelműen fontosak lehetnek ezek kijelentések, de gyakran nem vagyunk képesek megérteni a kimondott szavak jelentését. Az biztos, hogy örökre az emlékezetünkben marad.

Hoztunk nektek pár hírességet, és azok utolsó szavait, melyeket a haláluk előtt mondtak.

Steve Jobs
“Ó, ó, ó, ó, óóó!” : Az Apple társalapítója 56 éves korában hunyt el hasnyálmirigyrákban. Szerettei vették körbe és mielőtt meghalt csak ezt a pár nyögést tudta kiejteni. Végül eszméletét vesztette.

Michael Jackson
“Kérek még tejet!” : 50 éves korában, szívleállás következtében halt meg. Élete utolsó napján rengeteg tejet ivott. Nyugtatóan hatott rá.

Walt Disney
“Kurt Russel” : A híres színész, Kurt Russel nevét írta egy papírra, de pontosan senki nem tudja, hogy miért. Sokan úgy gondolják, hogy be akarta vonni egy produkciójába.

Freddie Mercury
“Nincs már több gyógyszer, ami életben tarthatna. Köszönöm!” : A legenda AIDS okozta tüdőgyulladásban halt meg.

Stephen Hawking
“Az arany mindenhol ritka, nem csak a Földön. Ennek az az oka, hogy az atomenergia megköti a vasat, ami általában megnehezíti a nehéz elemek előállítását.” : 2018 márciusában, 76 évesen hunyt el. Az utolsó szavai a BBC-nek adott interjúból származnak.

Elvis Presley
“Megyek olvasni a fürdőszobába” : A zenei legenda 42 évesen, szívrohamban halt meg. Utolsó mondatát a menyasszonyának, Ginger Aldennek mondta. Soha nem tért vissza a fürdőszobából.

Robin Williams
“Jó éjszakát” : 63 évesen végzett magával a színészlegenda. Utolsó szavait feleségének, Susan Schneidernek mondta. A színész aznap este úgy járkált a házban, mintha valami dolga lenne. Miután elköszönt, nem tért vissza a hálóba.

Amy Winehouse
“Nem akarok meghalni” : A brit énekesnő 27 évesen halt meg a londoni lakásában. Nagyon masszív függő volt. Halála napján olyan keveréket adott be magának, ami 5 emberrel is végezne.

John Lennon
“Lelőttek” : A Beatles legendára négyszer lőttek rá New York-i otthona közelébe. A támadást követően ezekkel a szavakkal lépett be az épületbe.

Whitney Houston
“Látni fogom Jézust, látni akarom Jézust” : 48 évesen eszméletlenül találták a fürdőkádban. A rokonainak az utolsó napjaiban már arról beszélt, hogy érzi, közel a vég.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el