Igaz szerelem: Feleségül ment beteg szerelméhez, aki az esküvő másnapján meghalt

Az élet néha rendkívül kegyetlen tud lenni. Ezt a fiatal Maia Falwasser a saját bőrén tapasztalta. Hétfőn mondta ki a boldogító igent, viszont az ausztrál lány mindössze egyetlen napot volt feleség. 22 éves szerelme másnap elhunyt.

Navar Herbert egy profi footballista volt, aki pár hónappal ezelőtt tudta meg a halálos diagnózist. Agydaganata lett, ami halálos és gyógyíthatatlan. Az állapota rohamosan romlott. A szerelmes párnak már van egy közös gyermekük, így Maia úgy döntött, hogy szeretné, ha hozzámehetne a Herberthez még a halála előtt. Arra sajnos nem számítottak, hogy mindössze egyetlen egy napig lehetnek házaspár.

A fiút barátai öltöztették fel és tolták ki a kerekesszékében, hogy kimondhassa az igent szerelmének, akit az édesanyja kísért az oltárhoz.

Herbert kedd éjjelre halt meg. Menyasszonya online adománygyűjtést szervezett, hogy hazavitethesse a férje holtestét szülőhazájába Új-Zélandba. Mindössze 2 nap alatt 88 ezer dollár már megvolt a kitűzött százezer dolláros célból.

“Nagyon nehéz ma a szívem, és szomorú vagyok. Elvesztettem a férjemet, gyermekem apját és a legjobb barátomat” – írta az adománygyűjtő oldalra a gyászoló menyasszony. Szegény mindössze egyetlen nap alatt megözvegyült.

Az esküvőt az otthonuk udvarára szervezték, szűk családi körben. A lány hónapokig erre a napra. Sajnos nem így képzelte el. Könnyeivel küszködve lépdelt az oltár felé.

Navar ismerősei az ősi maori táncot, a Haka-t is előadták.

Gyermekük alig 11 hónapos. Természetesen ő is ott volt szüleik legfontosabb napján.

És íme egy rendkívül megható videó is az eseményről, mely futótűzként terjedt szét az interneten. Mindenkit felkészítünk. Képtelenség könnyek nélkül végignézni… Az igaz szerelmet láthatjátok ezen a videón.

Megható volt ugye? Kibírta valaki könnyek nélkül? Írjátok meg kommentben

Add Comment