KeződoldalÉrdekességekÍgy festenének kedvenc rajzfilm karaktereink húsvér emberi testben!

Így festenének kedvenc rajzfilm karaktereink húsvér emberi testben!

-

Aki szereti a meséket, legalább egyszer eljátszadozott azzal a gondolattal, hogyan is nézhetnek ki kedvenc karakterei húsvér emberi testben. A Spongyabob című amerikai rajzfilmsorozat akkora népszerűségnek örvendett, hogy számos csatorna elhatározta igényt tartana a részek leadására. A mesét egy igazi tengerbiológus találta ki.

Egy orosz illusztrátor úgy döntött, hogy mindenki nagy örömére, elkészíti a kedvenc karaktereink emberi mását, hogy legyen némi fogalmunk arról, hogyan is nézhetnének ki ők, ha köztünk járnának.

Spongyabob Kockanadrág.

Ő a mese főszereplője, aki nem mellesleg egy nagyon barátságos tengeri szivacs. A Rozsdás Rákolló étteremben dolgozik, ő csinálja a herkentyű burgereket. Nagyon szeret a szabadidejében medúzákra vadászni, karatézni és buborékokat fújni. Van egy nagyon jó fej háziállata, aki a Csigusz névre hallgat.

Csillag Patrik.

Ő Spongyabob legeslegjobb barátja. Ám eléggé butácska rózsaszínű tengeri csillag. Néha rájön az 5 perc, és ilyenkor elhatározza, hogy Spongyabob mellett a Rozsdás Rákollóban akar dolgozni.

Rák úr.

Ő a legkapzsibb karaktere a mesének, nem mellesleg a Rozsdás Rákolló tulajdonosa. Annyira hajtja a pénzt, hogy semmi mással nem hajlandó törődni.

Tintás Tunyacsáp.

Spongyabob közvetlen szomszédságában lakik, aminek egyáltalán nem örül, mert nem szereti a tengeri szivacsot. Roppant Mogorva természete van. Imád klarinéton zenélni.

Szandi Csovi.

Ő egy nagyon különleges karakter, hiszen emlős, de mégis a tenger fenekén él. Ez a mókuslány asztronauta ruhában él a vízben. Sokan nem tudják, hogy Texasból jött.

 

Pearl Krabs.

Ő Rák úr lánya, ami elég fura mert ő  egy bálna, ami hagy némi kivetnivalót maga után. Olyan, mint a legtöbb tini, sose hallgat apja intő szavaira.

Sheldon J. Plankton és Karen.

Ő a mese fő gonosza, minden erejével arra törekszik, hogy megkeserítse a Rozsdás Rákollót. Legfőbb célja pedig, hogy megszerezze a herkentyű burger receptjét.

Karennek hívják plankton komputerizált feleségét. Őt Plankton hozta létre számítógép formájában.

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...