KeződoldalCelebÍgy néz ki Fekete Pákó elsőszülött fia, aki hihetetlenül jóképű férfivé érett!

Így néz ki Fekete Pákó elsőszülött fia, aki hihetetlenül jóképű férfivé érett!

-

Nagyon büszke lehet fiára, hiszen válogatott sportoló lett belőle.

Nem sokan tudják, hogy Fekete Pákó első kisfia, már felnőtt férfiként éli életét.

Természetesen volt egy olyan időszak, mikor szárnyra kapott néhány pletyka, miszerint Pákónak nem egy, hanem több tucat gyereke él szerte a világon. Valójában neki csak kettő gyermeke van, akik közül az egyik felnőtt férfivé cseperedett. A nigériai férfi még a ’90-es években jött Magyarországra, és egyből bele is szeretett egy nőbe, akitől gyermeke született. A kisfiút Rajmundnak nevezték el. Állítólag, ő és Pákó már nagyon régóta nem találkoztak egymással.

A fiúnak sikerült a saját erejéből felépítenie karrierjét, hiszen válogatott atléta, sőt a lányok is odavannak érte. Ezen persze cseppet sem csodálkozunk, hiszen megjelenése szakasztott olyan, mint Neymaré.

Rajmund három napja osztott meg pár képet az Instagramon, ahol várva várt pihenését töltötte. A fiatal fiú bárhol, bármikor megszabadulhat felső ruházatától, ugyanis egy deka felesleg nem található rajta.

Többen jegyezték meg neki, hogy nagyon hajaz a brazil futballjátékosra, és ezt az állítást fotói is egyértelműen tükrözik. Rajmund atlétaként is tevékenykedik, sőt mi több a magyar válogatottnak oszlopos tagja. Csak remélhetjük, hogy hasonló sikereket ér el, mint Neymar.

Pákó hamarosan betölti az 50. életévét, és, ha isten is úgy akarja, akkor talán rövidesen nagypapa is lehet belőle, hiszen fia már jó ideje él boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban egy nagyon szép magyar lánnyal és ebből a helyzetből bármi kialakulhat.

Virók Erna Sára (@virok_ersa) által megosztott bejegyzés,

Bizonyítékok is vannak rá, hogy Rajmund a zenei pályán is helyt állna, csak úgy, mint apja. Példának okáért van róla egy videó az Instagramon, ahol zseniálisan tudja utánozni Michael Jaskson leghíresebb mozdulatát a moonwalkot. Ebbe még a legprofibb koreográfusok sem találnak hibát.

Íme, a jól megérdemelt pihenés a tengerparton.

Ezt is olvasd el