KeződoldalViccesÍgy nézne ki 15 híresség, ha albínók lennének

Így nézne ki 15 híresség, ha albínók lennének

-

Ismerünk albínókat? Az albinizmus a színanyag képződésének veleszületett zavara. Ez csökkentett vagy hiányos pigmentációban nyilvánul meg. A melanin nevű festékanyag hiánya bárhol előfordulhat. A bőrben, a szőrzetben és akár a szemünkben is. Az albínók bőre tejfehér, hajuk is és a szemük pirosas. Ez egy örökletes rendellenesség, mely minden emberi rassznál előfordulhat. Bizonyos esetekben hiányzik az írisz és az ideghártya pigmentációja is. Más esetekben az úgynevezett vitiligo jelenség lép fel, melynél a pigmenthiány csak a hajban és a bőrben látható. Az albinizmus egyik velejárója a látászavar. Általában a látásélesség csökkenésével jár. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az albínók bőre fényérzékeny.

Ez a jelenség embernél és állatnál egyaránt megfigyelhető.

Az albínókat felfedezték a modellszakmában, de őket leszámítva nem sok ilyen hírességet tartunk számon. Eleve ez a rendellenesség nagyon ritka. 20.000 emberből csak 1 születik így. Ennek ellenére rendkívül kíváncsiak voltunk, hogy miként festenének kedvenc sztárjaink ha albínók lennének.

Egy Photoshop mester úgy döntött, hogy megmutatja. 15 fantasztikus celeb fotóját manipulálta meg, hogy megfigyelhessük, miként festenének albínóként.

Angelina Jolie

Brad Pitt

Will Smith

Anna Taylor-Joy

Harry Styles

Kim Kardashian

Leonardo DiCaprio

Robert Downey Jr.

Selena Gomez

Jennifer Aniston

Brendon Urie

Julia Roberts

Emma Watson

Russel Crowe

Keanu Reeves

Mit gondoltok? Így is befutottak volna? Szerintetek melyik hírességeknek állna jól, ha albínók lennének?

Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...