KeződoldalCelebÍgy nézne ki 22 népszerű sztár, ha ellenkező nemű lenne

Így nézne ki 22 népszerű sztár, ha ellenkező nemű lenne

-

Hollywood csillagait nem tudjuk elfelejteni, még akkor sem, ha nem futottak be hatalmas karriert, pusztán néhány emlékezetes alakításuk volt. Mindezt különleges és egyedi arcvonásaiknak köszönhetik, hiszen abban, hogy milyen szerepre szerződtetik őket, tulajdonságaik játszanak közre leginkább. Mivel tehetségük megkérdőjelezhetetlen, valamilyen szempont alapján a producereknek is választania kell közülük. Persze, nem azt akarjuk mondani, hogy csakis az arcvonások alapján határoznak, de azt semmiképp sem lehet figyelmen kívül hagyni, akár jó, akár gonosz karakterről legyen szó.

Az énekesek, sportolók és sztárszakácsok, séfek között is vannak jellegzetes karakterek, akiket nőként vagy férfiként fel sem ismernénk.

Mi már megismertük őket teljes valójukban, szerepeikben, de talán el sem tudnánk képzelni, milyenek lennének, ha ellenkező neműnek születtek volna. A modern technológiának köszönhetően pedig, nem is kell csak elképzelnünk, hiszen meg is nézhetjük őket. Ilyenek lennének a világsztárok, Hollywood legragyogóbb csillagai, ha ellenkező neműként látják meg a napvilágot.

Cillian Murphy

David Bowie

Bill Kaulitz

Lady Gaga

Marilyn Manson

Milla Jovovich

Kristen Stewart

Cara Delevingne

Glenn Close

Miley Cyrus

Johnny Depp

Gordon Ramsay

Dwayne “The Rock” Johnson

Keanu Reeves

Robert Downey Jr.

Eminem

Gwyneth Paltrow

Rihanna

Jennifer Lopez

Conor McGregor

Adam Sandler

Nicolas Cage

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...