KeződoldalCelebÍgy néznek ki a Harry Potter filmsorozat szereplői tíz évvel az utolsó...

Így néznek ki a Harry Potter filmsorozat szereplői tíz évvel az utolsó rész premierje után

-

A Harry Potter filmsorozat utolsó része közel tíz éve jelent meg, az első kötet pedig 2021-ben lesz huszonnégy esztendős. A sorozat első kötetét 1997-ben foghatták kezükbe a rajongók. Az utolsó könyv 2007 júniusában került a boltok polcaira, azóta pedig több, mint 450 millió példányban kelt el a sorozatból.

Szinte nincs olyan ember a bolygón, aki ne ismerné a J. K. Rowling által alkotott mágus világot, ahol a főszereplők Harry, Ron és Hermione voltak. A könyvsorozat mellett filmsorozat is készült belőle, melynek első része tizenkilenc évvel ezelőtt került a mozikba és hódította meg több ezer ember szívét. Annak ellenére, hogy nem minden részlet lett áthozva a könyvből képes volt egy pillanat alatt odaragasztani a nézőt a képernyő elé. Az imént felsorolt főszereplők nem tudták volna véghez vinni izgalmas és olykor félelmetes kalandjaikat, ha nincsenek olyan barátaik és ellenségeik, Neville Longbottom, Luna Lovegood, Tom Denem, Draco Malfoy és így tovább. Hosszú évek teltek el azóta, hogy Harry Pottert és a varázslóvilágot, de még ma is ugyanúgy nézzük, mintha először látnánk. Cikkünkben megmutatjuk, hogy néznek ki a filmsorozat szereplői tíz évvel az utolsó rész premierje után.

Daniel Radcliffe (Harry Potter)

Emma Watson (Hermione Granger)

Rupert Grint (Ron Weasley)

Tom Felton (Draco Malfoy)

Bonnie Wright (Ginny Weasley)

James és Oliver Phelps (Weasley ikrek: Fred és George)

Matthew Lewis (Neville Longbottom)

Maggie Smith (Minerva McGalagony)

Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid)

Bellatrix Lestrange (Helena Bonham Carter)

Alan Rickman † (Perselus Piton)

Lucius Malfoy (Jason Isaacs)

Luna Lovegood (Evanna Lynch)

Cedric Diggory (Robert Pattinson)

Sirius Black (Gary Oldman)

Hisztis Mirtill (Shirley Henderson)

Lord Voldemort (Ralph Fiennes)

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...