KeződoldalEmberekÍgy néznek ki a koronavírusban szenvedő betegek életének utolsó másodpercei

Így néznek ki a koronavírusban szenvedő betegek életének utolsó másodpercei

-

Egy orvos megdöbbentő videofelvételt tett közzé, amely futótűzként kezdett terjedni a világhálón. A doktor megmutatta, mit láthat egy koronavírus miatt haldokló beteg élete utolsó pillanataiban. Világszerte már több, mint egymillió ember esett áldozatául a COVID-19-nek, pedig még korántsem látjuk az alagút végét. A fertőzöttek és a halálesetek száma is napról napra növekszik, a kórházak befogadóképessége csökken, az orvosok és ápolók pedig rendkívül kimerültek. Arról már nem beszélve, hogy a reménytelen esetek szemtanújaként megrázó élményben van részük.

Dr. Kenneth Remy a Missouri Baptista Orvosi Központ intenzív osztályán dolgozik Saint Louis-ban. Múlt hét szombaton megosztott egy kilencven másodperces videót, amellyel az volt a célja, hogy bemutassa, milyen körülmények között halnak meg a koronavírusos betegek.

“Így néz ki, amikor percenként 40-szer lélegzik” – mondja a felvételen. Dr. Remy szimulálta a beteg intubációra való felkészülését. “Remélem, életed utolsó pillanatai nem ilyenek lesznek.”

A videó végén az orvos mindenkit felszólít arra, hogy ne vegye félvállról a koronavírust, viseljen maszkot és tartsa a megfelelő távolságot. Úgy véli, ha nem vesszük komolyan a szabályokat, a távolságtartást, a gyakori kézmosást, akkor nem kerülhetjük el a sorsunkat. “Könyörgöm neked! Alkalmazz minden higiéniai intézkedést, hogy hatékonyan megelőzhessük a magunk és szeretteink megfertőződését.”

Megdöbbentő!

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...