KeződoldalIllusztrációÍgy néznének ki a Disney állati főszereplői, ha emberbőrbe bújnának

Így néznének ki a Disney állati főszereplői, ha emberbőrbe bújnának

-

Mindannyian imádjuk a Disney rajzfilmjeit, hiszen sokan ezeken nőttünk fel. Nem voltak még mindenféle verekedős és egyéb brutális mesék, de mi pont ezt szerettük. Kedves, csupa szív vagy gonoszsággal felruházott szereplők, akkor is voltak, de korántsem olyan formában, mint ma. Ugyanakkor nemcsak emberi kedvenceink léteztek, hiszen számos olyan mese készült, amiben állatok voltak központi szerepben. A dzsungel könyvét, Aladdint vagy a kis hableány történetét szájtátva bámultuk és oda voltunk a benne szereplő állatokért.

Sőt, azt hiszem, nyugodtan mondhatjuk, hogy ez napjainkban sincs másként. Mi sem bizonyítja jobban, hogy újra és újra képesek vagyunk megnézni őket, pedig már oda-vissza ismerjük a történeteket. Művészeink azonban most kimozdították őket komfortzónáikból és a rajzfilmek állati szereplőit emberbőrbe bujtatták. Elképesztő tehetséggel rendelkeznek, a hasonlóság ugyanis szinte hihetetlen. Semmi kétség, a mesék állatai emberként is nagyon jól festenek. Győződj meg róla magad is!

Baloo

Max

Abu

Marie, Berlioz és Toulouse

 Diablo

Ficánka

Stich

Kaa

Sebastian

Micimackó

Terk

Remy, vagyis Apróséf

Tantor

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...