Így néznének ki kedvenc mesefiguráink, ha emberek lennének!

Ha valaha is gondolkodtál már azon, hogy kedvenc mese karaktereid, hogyan is néznének ki a valóságban ember bőrben, akkor nem te vagy az egyedüli. A Spongyabob Kockanadrág című kétszeres Emmy-díjas amerikai televíziós rajzfilmsorozat, olyan hatalmas népszerűségnek örvend, hogy több csatorna is igényt tartott az epizódok leadására. Ennek a csodálatos kis sitcomnak a megalkotója Stephen Hillenburg, aki korábban tengerbiológus volt.

Egy orosz illusztrátor ugyanúgy, mint ahogy sokan mások eljátszadozott ezzel a gondolattal, és pontosan emiatt döntött úgy, hogy megalkotja, kedvenc Bikinifenék lakóinkat emberi formában. Így mindenki tisztában lehet azzal, hogyan is festenének ezek a karakterek hús vér emberként.

Spongyabob Kockanadrág.

Rendkívül barátságos tengeri szivacs, a Rozsdás Rákolló szakácsa. Imádja a herkentyű burgert, a medúzavadászatot, a karatét és a buborékfújást, valamint a háziállatát, Csiguszt. Munkája mellett hajóvezetői tanfolyamra jár, ám alkalmatlansága miatt sosem sikerül letennie azt.

Csillag Patrik.

Spongyabob legjobb barátja, egy meglehetősen buta és ostoba, rózsaszínű tengeri csillag, aki néha a Rozsdás Rákollóban szeretne dolgozni.

Rák úr.

A Rozsdás Rákolló tulajdonosa. Meglehetősen fukar, még saját magával szemben is.

Tintás Tunyacsáp.

Spongyabob és Patrik közvetlen szomszédja, pontosabban kettőjük között él. Mogorva természetű, ki nem állhatja Spongyabob mániáit. Klarinéton játszik és nagyszerű művésznek tartja magát.

Szandi Csovi.

Intelligens mókustudós Texasból, aki a víz alatt él.

Pearl Krabs.

Rák úr lánya, tipikus mai tinédzser, aki soha sem hallgat a figyelmeztetésekre. Apjával ellentétben ő egy bálna.

Sheldon J. Plankton és Karen.

Gonosz egysejtű élőlény, aki minden erejével azon munkálkodik, hogy minél többet ártson a Rozsdás Rákollónak, és megszerezze a herkentyű burger titkos receptjét.

Plankton komputerizált felesége. Vele ellentétben Ő egy számítógép, akit maga Plankton hozott létre.

Add Comment