KeződoldalÉrdekességekIlyen személyiségről árulkodik az orrunk formája

Ilyen személyiségről árulkodik az orrunk formája

-

Nemrég egy átfogó tanulmány elvégzése után egy kutatónak sikerült kiderítenie, hogy Európában és a Földközi-tengernél 14 különböző típusú orr található. 14 különböző forma, hogy pontosítsunk. A 14 nem egy végtelen szám, szóval van lehetőség megfigyelni azt, hogy állhat-e összefüggésben az orr formája és a személyiség. Szeretjük az ilyen személyiségteszteket szóval természetesen hoztunk egy ilyet Nektek. Nyilván nem kell véresen komolyan venni. Legfeljebb annyira, mint az asztrológiát. 🙂

Szóval lássuk, hogy mit mond rólad az orrod?

Először is mutatnánk egy általános táblázatot az orr formájával kapcsolatban.

“Római” orr
Hosszúkás orr, amelynek a hegye lefelé hajlik. Az ilyen orr birtokosai ambiciózus emberek, akik szeretik a kihívásokat. Teljesen normális életet élnek, mihelyst megérik a középkorúságot. Éretten gondolkodnak és bátrak.

Rövid orr
Az ilyen embereknek rendszerint alacsony az önértékelésük. Ha elmondják a véleményüket, akkor azt nagyon halkan, szűkszavúan és ezáltal egyáltalán nem meggyőzőek. Szeretik a szabadságot, de féltékenyek másokkal szemben.

Aquiline” orr
Stratégiailag megfontolt személy. Vállalkozó szellemű és szellemi indíttatású ember jelzője lehet. Jó állóképességet is mutat.

Lapos orr
Nem túl nagy orr, aminek a hegye felfelé mutat, ezáltal gyakran láthatóvá teszi az orrlyukakat. Az ilyen orr birtokosai nehezen érik el a lelki és a fizikai érettséget. Azt állítják, hogy jártasak a világban és jó emberismerők, de valójában túl lazák és szórakozottak. Emiatt gyakran kellemetlen helyzetbe kerülhetnek.

Hegyes orr
Hasonló a lapos orrhoz, de a csúcs függőleges és lekerekített. Ezek az emberek gyakorlatiasak, megbízhatóak és kiegyensúlyozottak.

“Görög” orr
Az egyenes orrú emberek hajlamosak a radikális gondolkodásra. Toleránsak és kitartóak azzal kapcsolatban, amit kitűztek célul. A legtöbben megbízhatónak tartják őket. Ismerik a művészetet és gyakran dolgoznak a médiában. Jó üzleti érzékük van. Az ilyen orrú nők általában egyéni vállalkozók.

Horgas orr
A horgas vagy kampós orr gyakori azoknál az embereknél, akik nagyobb sikerre vágynak. Nem elégszenek meg a ranglétra aljával. Azok a nők, akiknek ilyen orruk van kiemelkedőek lehetnek az oktatásban és jó üzleti érzékkel rendelkezhetnek.

Húsos orr
Ez az orrfajta a férfiaknál gyakoribb. Az ilyen emberek nagylelkűek, érzelmesek és érzékenyek, ugyanakkor óvatosak is, mivel nem szeretik a spekulációkat. Hajlandóak segíteni másoknak. Az ilyen orrú nők kifejezetten jók a háztartás területén, de akár egy szállodában is megtalálhatnák a számításaikat.

Szabálytalan orr
Erős és makacs embert szimbolizál, de valójában nem más mint egy álca. Ha mögé pillantunk, akkor egy nagylelkű embert találhatunk.

Nyomott orr
A nyomott orr azt jelzi, hogy az embernek sokféle készsége van. Szeretik a szórakozást még akkor is, ha másoknak úgy tűnik, hogy pesszimisták. De ez csak azt jelenti, hogy nem ismerjük őt eléggé.

Keskeny orr
A keskeny orrú embereknek nagy az önbizalma. Makacsok és kiszolgáltatottak. Különös érdeklődést mutatnak a lelki kérdések iránt.

Magas orr
Az ilyen orrú emberek megértik a művészetet és az esztétikát. Büszke, de nyugtalan lelkek, akik értékelik az egyedül, magányosan eltöltött időt.

Neked milyen orrod van? Szeretnéd “lecserélni”? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...