KeződoldalEmberek10 szerelemes pár, akiket nem érdekel mások véleménye!

10 szerelemes pár, akiket nem érdekel mások véleménye!

-

Egy tökéletes kapcsolathoz kell, hogy a két pár szeresse egymást. Ez a legfontosabb paraméter. Persze van olyan amikor egy külső szemlélő számára nem csak a feltétlen szerelem, hanem úgy az egész eléggé meghökkentő. De hát ismerjük a híres közhelyet.. “A szerelemben nincsenek szabályok.”

Mutatunk nektek pár ilyet.

Fernandes de Silva család

Joeilison Fernandes de Silva a legmagasabb férfi Brazíliában és a harmadik legmagasabb a világon. 233 cm. Rengeteg egészségügyi problémája volt még kisebb korában a magassága miatt. Nagyon ki se jött a szobájából. Mára minden megváltozott. Szerelmes és 2015-ben feleségül vette szerelmét Evem Medeirosot.

Anton Kraft és China Bell

Az 54 éves dán férfi csak 120 cm, de saját testtömegének négyszeresét képes felemelni. Ezzel világrekorder. Pár éve egy floridai hölgy – aki egyébként férfinak született- China Bell Anton barátnője lett.

David Sikorski és a burritó

Ez a San Francisco-i író elveszítette a türelmét. Megunta a barátai romantikus képeit a Facebook-on. Elment kedvenc éttermébe, fogott egy burrito-t és gondolta megmutatja milyen boldog a “párjával”.

Verne Troyer és Genevieve Gallen

“Kicsi én” az Austin Powers filmekből ismert. Nagyon alacsony létére (73 cm) mindig is népszerű volt a nők körében. 2004 februárjában terveztek összeházasodni Genevieve Gallennel. Igaz a házasságot másnap lemondták, de úgy gondoljuk megérdemelt egy helyet a listán. Sajnos a színész azóta elhunyt.

Victor Hugo és Gabriela Peralta

A két párnak összesen 77-szer alakítottak valamit a testén. 50 piercing, műfogak, gyűrűk, hegek stb. 15 éve boldog házasok. Saját tetováló szalonjuk van.

“A létezés gyönyöre”

42 éves kora előtt ez az amerikai nő, aki két gyermek anyja Desiree Longabaugh néven élt. Nem volt boldog a szerelmi életében. Rájött, hogy mielőtt kapcsolatba kerülne valakivel előbb magát kell “feleségül vennie”. Ez meg is történt. Párizsban az Eiffel torony közelében.

Elisany da Silva Cruz és Francinaldo da Silva Carvalho

Jason Powers? (@100006030076655jp2) által megosztott bejegyzés,

Íme Brazília legmagasabb hölgye, aki 2 méter magas. Lehetne cikkünk első alanyának is a barátnője, de nem így van. Néhány éve Francinaldo-val él együtt. Igaz ő közel fele akkora de boldognak tűnnek.

Gloria Shuri Henry és Ali Lawrie

Gloria Shuri Henry (@glowpinkstah) által megosztott bejegyzés,

A férfi egy görög istenként tűnt fel instagram-on. A hölgy pedig túlsúlyos. Furcsa. A gyűlölködők persze nem hittek az egészben, de az esküvői fotók végül mindenkit meggyőztek. Azóta is boldog házasságban élnek.

A világ legkisebb párja Paulo és Katyucia

O Menor Casal do Mundo (@katyuciahoshino) által megosztott bejegyzés,

Mindketten 100 cm körüli magassággal vannak “megáldva”. 2016-ban házasodtak össze. A Guiness rekordok könyvébe kerültek, mint a világ legalacsonyabb párja.

Ashley Stevens és Christopher Reed

Sokan nem hittek a boldogságukban. Egy ilyen szép csinos lány és egy erősen túlsúlyos fiú? Hmm… Mindezek ellenére köszönik szépen, jól vannak. Több mint két éve élnek együtt. Nagyszerű példája egy erős boldog párnak.

Ti kinek adnátok a “legfurább pár” díját?

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...