KeződoldalCelebÍme 10 ok, amiért imádni lehet a Bosszúállók Thorját, Chris Hemsworthot.

Íme 10 ok, amiért imádni lehet a Bosszúállók Thorját, Chris Hemsworthot.

-

Chris Hemsworthot egyszer a legvonzóbb és legférfiasabb férfinak vallották, ami nem is csoda, hisz elképesztően szívdöglesztő pasi. Felesége, Elsa Pataky szó szerint kifogta Amerikát ezzel az emberrel, ugyanis nincs olyan szokása vagy tette, amit nem lehet szeretni. A mai posztunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk nektek azt a 10 okot, ami miatt képtelenség nem imádni a Bosszúállók Thorját, Chris Hemsworthot.

1, Romantikus

Chris Hemsworth és felesége Hollywood egyik legnépszerűbb és legkedveltebb párja. A szerelmi történetük telefonos beszélgetésekkel kezdődött, miután bemutatták őket egymásnak. 3 hónappal később, 2010-ben pedig összekötötték életüket.

Kedvenc úti céljuk Whitehaven Beach, mivel elképesztően romantikus helynek tartják. Chris elmondása szerint, nincs még egy olyan hely, mint ez. Csak hajóval vagy repülővel lehet megközelíteni, szóval ez egy remek alkalom, hogy egy romantikus helikopterezéssel megtoldja a napot.

2, Élvezi az élet minden egyes percét.

Rendkívül jó humorérzéke és bája van, amivel az ujja köré csavarta a feleségét is. A Saturday Night Liveban bemutatott táncos produkciója után a közönség hatalmas vigyorral az arcán ment haza. A Jimmy Fallon showban, pedig vízipisztollyal harcoltak egymással Jimmyvel. Ezek pedig tökéletesen megmutatják milyen gondtalanul éli az életét.

3, Szívdöglesztő megjelenése van.

Amikor Thor karakterét formálta meg olyan volt a teste, mint egy görög istené, és ezzel pedig a női nézők is egyetértettek. 2014-ben a People magazin beválogatta a legvonzóbb férfiak közé. Amikor megkérdezték tőle, hogy szerinte ki a legvonzóbb ember a földön, egyből a feleségét mondta.

4, Arany szíve van.

Apja, Craig szociális munkás, tehát természetes, hogy nagyon érzékeny a gyermekeket érintő ügyekre is. Több mint 10 éve fivérével együtt az Australian Childhood Foundation (ACF) szervezetét támogatták. Ám ezen kívül több alapítványnak is utalt már nívós összegeket, hogy segíthessen.

5, Ha létezik tökéletes férj, akkor ő az.

Rengeteg időt tölt a gyermekeivel, segít a feleségnek például bevásárolni, elviszi őket piknikezni a parkba és még sorolhatnánk azokat a tevékenységeit, amit egy szingli nő keres egy igazi férfiban. Csodálatos kapcsolata van, de nemcsak a feleségével, hanem a szüleivel és a testvéreivel is.

6, Tökéletes apa.

Ha végignézed az összes róla és a gyermekeiről készült képet, akkor láthatod, hogy iszonyatosan imádja őket és törődik is velük.

Hollywood egyik legjobban fizetett színésze úgy döntött, hogy maga mögött hagyja Hollywoodot és olyan helyre költözik családjával, ahol normális életük lehet.

Ez már önmagában is nagyon sok mindent elárul róla.

7, Fantasztikus barát.

Ha valaki, akkor ő biztos, hogy óriási mestere a kapcsolatok ápolásának, nem csoda, hogy ennyi közeli barátja van. Számtalan alkalommal lehetett együtt látni a Thor című filmben testvérét alakító Tom Hiddlestonnal, illetve Matt Damonnal is. Sőt Matt felesége és saját felesége is barátnők.

8, A nők jogai és a környezetvédelem kitartó támogatója.

Aktívan védi a környezetet főleg, a óceánokat a műanyag hulladékok miatt. Ez csak természetes számára, mivel életének nagy részét az óceán körül töltötte. Mint lelkes szörfös, szereti, ha a víz kristálytiszta, és nem kell mindenhol szemétbe botlania. Megpróbálja felhívni a többi ember figyelmét is a hulladékszennyezésre és az óceánok védelmére.

9, Szereti az állatokat.

Gyermekkora jelentős részét az ausztrál Outbackben töltötte, ahol imádott a vadonban lenni. Egyszer azt mondta: “… a legélénkebb emlékeim Bulmanból származnak, amikor krokodilokkal és bivalyokkal találkozhattam.” Ebből kifolyólag természetes, hogy szereti az állatokat és rendszeresen készít velük képet.

10, Végül, de nem utolsósorban, ő Thor.

Ő volt az, aki megmentette a földet a veszélyes gazemberektől és a gonosz szándékú idegenektől, miközben Adonisz testével elbűvölte az embereket. Kell ennél több?

Te bírod Chris Hemsworth-ot? Mi nagyon!

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...