KeződoldalEmberekÍme 12 illusztráció, ami tökéletesen szemlélteti a nők mindennapi gondjait a nyári...

Íme 12 illusztráció, ami tökéletesen szemlélteti a nők mindennapi gondjait a nyári időszakban.

-

Amint kijön a jó idő a lányok egyből előveszik a nyári ruháikat, összeszedik a fürdőruháikat, kiválogatják azokat a ruhadarabokat, amiket már nem vesznek fel és a helyére újat kell venni. A ruházkodáson kívül több problémával is szembesülnek ezen évszakban, például az izzadságfoltokkal, a túlzott parfümhasználattal és a túlhevült padokon való üléssel. Mai cikkünkben olyan illusztrációkat gyűjtöttünk össze a női nemnek, ami bemutatja, hogy mennyi gonddal és bajjal kell szembesülniük mikor beköszönt a nyár.

1, A legtöbb lány úgy gondolja, hogy a kellemes nyári szeles időben jó dolog szoknyát felvenni. Igen ez igaz, legalábbis abban az esetben, ha azt nem kapja fel egyből a szél, ahogy kilépnek az ajtón.

2, Nincs is fájdalmasabb, annál mint mikor egy olyan padra ülnek le rövid ruhában, amit előtte órákon át sütött a nap. Ezt egyetlen fiú sem értheti meg. A gyógyulási folyamat pedig jó pár napot igénybe tud venni.

3, Nyilván te is próbáltad már azzal elütni az időt utazás közben, hogy könyvet olvastál, vagy a telefonodat nyomkodtad. Ezzel csak annyi a gond, hogyha egy meleg nyári napon ülsz ilyen helyzetbe, akkor izzadságfolt jelenhet meg a ruhádon.

4, Amint kijön a jó idő előtérbe kerülnek a rövidnadrágok, amikkel csupán egy gond van. Ha a lányok egy kis fölösleget szedtek fel, akkor már nem lesz jó rájuk a nyári ruha, de ezt addig nem hiszik el, ameddig a saját bőrükön meg nem tapasztalják, hogy mennyire kényelmetlen és fájdalmas a viselése.

5, Aki nem szed fogamzásgátlót, nem tudja pontosan belőni, hogy mikor is fog megjönni neki a havai vérzése. Ha pechje van tuti arra a napra fog esni, mikor lemenne a barátaival a strandra.

6, Egyetlen lány sem megy ki úgy az utcára, hogy előtte ne fújná be magát parfümmel. Ezzel viszont csínján kell bánni, ugyanis a nyári melegben jobban terjednek az illatok, amit a méhek megéreznek és könnyen célponttá válhatnak.

7, Ez gyakorlatilag minden nőt érint, amint kijön a nyár. Mindenki sima és selymes lábakat szeretne a jó időben, ám nem annyira egyszerű ezt kivitelezni, ha borotválás után 15 perccel megjelennek az első szőrszálak. Semmi sem bosszantóbb annál mikor a lábuk rövid időn belül dörzspapírrá változik.

8, Kétféle nő létezik a nyári szezonban, aki minél kisebb, keveset takaró ruhákban közlekedik és aki minél bővebbeket vesz fel, hogy a kellemes szél aláfújjon.

9, A nyári időszakban teljesen fölösleges kisminkelni magukat, ugyanis miután elkészítették friss sminkjüket, 5 percen belül biztosra vehetik, hogy leolvad a tűző naptól.

10, Mintha átok ülne rajtuk mikor fürdőruhát válogatnak. Soha semmilyen körülmények között nem akar rájuk passzolni, amit kiválasztanak, ugyanis vagy kicsi rájuk a méret vagy nagy.

11, Mindig jól meg kell gondolniuk milyen lábbelit vesznek fel, ugyanis vannak olyan darabok, például a magassarkúk, amik nem igazán passzolnak a terepsétához.

12, A ruhaválasztásuk is hagy némi kívánnivalót maga után, ugyanis hiába vesznek egy nagyon divatos és csinos ruhát, ha egyszerűen praktikátlan. Például overált nem célszerű venni ilyenkor, mert pisilésnél az egészet le kell venniük, ami nem túl kellemes dolog.

Hölgyek egyetértetek?

Ezt is olvasd el