KeződoldalÉrdekességekÍme 13 hivatás, ami ellenállhatatlanná teszi az embereket

Íme 13 hivatás, ami ellenállhatatlanná teszi az embereket

-

A Tinder nevű applikáción nemrég napvilágot látott egy lista a legjobb és legvonzóbb hivatásokról, amiket az emberek igen is figyelnek és fontosnak tartana párválasztáskor. A listában akadtak olyan szakmák is melyek meglepték az embereket, gondolunk itt a pilótára, vagy a pszichológusra. A mostani posztunkban 13 hivatást hoztunk el, mely vonzóvá és ellenállhatatlanná teszi az embereket. Még abban az esetben is nyert ügye van az illetőnek, ha megjelenésben nem 10/10-es.

1, Ápoló/ápolónő

Mindenki szeretné a lelke mélyén, hogy valaki vigyázzon rá és mellette legyen. Az ápolók és ápolónők mindennap ezt a munkát végzik. Az emberek gondozásával felfedik a gyengédebb, együttérzőbb oldalukat. Ennek pedig senki sem tud ellenállni.

2, Rendőr/rendőrnő

Azért kedvelik az ezen hivatást űző személyeket, mert sok rendőrséggel kapcsolatos TV sorozat és film látott már napvilágot. A nők titkon szeretnék ha párjuk úgy védené meg őket, mint a férfi rendőrök és a férfiak pedig olyan nőkre vágynak, akik cselekszenek is nem csak beszélnek.

3, Fogorvos

A mosoly minden embert vonzóvá tesz, legalábbis akkor, ha az a mosoly szép fogakat fed fel. A fogorvosok azok akik erről gondoskodnak. Jennifer Aniston elképesztően vonzó fogorvost játszott a “Förtelmes főnökök” című filmben, szóval ennek is köze lehet ahhoz, hogy ennyire népszerűek az emberek körében.

4, Ügyvéd

Az ügyvédek olyan személyek, akik karizmatikusak, magabiztosak, tudják mit akarnak és azt el is érik. Mivel az a munkájuk, hogy másokat kihúzzanak a csávából fontos, hogy ilyen személyiségjegyek domináljanak bennük. Ami még vonzóbbá és elbűvölőbbé teszi őket, az az elegáns öltözködés, a magas fizetés, és a függetlenség.

5, Tanár

Mindig öröm olyantól tanulni és új ismereteket elsajátítani, aki ért a munkájához, szívvel lélekkel végzi azt és ért a gyerekek valamint a felnőttek nyelvén. A középiskolai és főiskolai hallgatók a vonzó tanárok miatt sokkal jobban megkedvelik az adott tantárgyat, így jobban is teljesítenek belőle.

6, Légiutas-kísérő

Azért vannak a fedélzeten, hogy segítsék az utasok és mindig ott legyenek, ha szükségük van rájuk. Általában olyan légiutas-kísérőket választanak, akik vonzó külsővel és csodás mosollyal rendelkeznek, mert ők el tudják varázsolni az utasokat. Ezen személyeknek kötelessége tökéletes külsővel megjelenni a munkanapjaikon.

7, Újságíró

Az újságírók, pont úgy, mint az ügyvédek, szavaikkal veszik le az embereket a lábukról. Tudják, hogyan kell előadni magukat, illetve hogyan kell egy jó sztorit eladni. Azok a férfiak és nők, akik szavakkal képesek elbűvölni az elmédet, valószínű a szíveddel is ugyanezt meg tudják tenni.

8, Színész / színésznő

Hollywood filmipara olyan széleskörű, hogy mindig öröm találkozni, olyan személyekkel akik egy következő siker filmben vagy sorozatban szerepet kapnak. A hírnév a csillogás kulcsa, ami bizony el tudja vakítani az embereket, ezért is tartják vonzónak eme hivatásban dolgozó személyeket.

9, Vállalkozó / vezérigazgató

Szerintünk nincs mit fejtegetni azon, hogy miért vonzhatja a többi embert, ha valaki vezérigazgató, vagy jól menő vállalkozó. Ezek az emberek a semmiből lettek milliomosok, ami valóban csodálatra méltó. Ezek az emberek tudják mit akarnak és a céljaikat is simán megvalósítják. Szenvedélyesek és képesek az önfejlesztésre.

10, Építész

Az építészeknek kreativitásra és intelligenciára van szüksége ahhoz, hogy ezt a munkát tudják végezni. Ők nagyon tehetségesek, hisz képesek elképzelni és megépíttetni valamit a semmiből. Ez nagyon hasonlít a kapcsolatkiépítéshez is. Nem is csoda, hogy ezt a hivatás bekerült a listába.

11, Szakács

Egyesek szerint a szerelem a szívből származik, mely közvetlen összeköttetésben van a gyomorral. Ennek lehet igazság alapja, hiszen mindenki szeret enni és ez még jobb akkor, ha egy általunk fontos ember készíti el az ebédet, vacsorát. A főzés egyébként annak a jelei is, hogy törődsz másokkal és boldoggá akarod tenni.

12, Pszichológus

Teljesen érthető, miért vonzódnak ezen hivatást választó személyekhez. Ők a legjobb hallgatóság és ezt a nők kifejezetten szeretik. Ha hiszed, ha nem a férfiak számára is jó, mert megnyílhatnak a szakember előtt és kiadhatják magukból érzéseiket.

13, Pilóta

Ők nagyon bátor emberek, akik át mernek repülni az óceánok és tengerek felett. Izgalmas munka lehet, bár kevés női pilóta van, viszont ha valaki erre adja a fejét sok izgalommal találhatja magát szembe. A pilóták, legyen az nő vagy férfi, nagyon türelmes emberek, hiszen több órát repülnek A-ból B pontba és ezt naponta sokszor megteszik. Ennek köszönhetően a párkapcsolatokhoz is türelemmel állnak hozzá, ami nagyon vonzó tud lenni a másik nem számára.

A te párodnak mi a hivatása?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...