KeződoldalEmberekÍme 15 kép, ami bemutatja, hogy az igazi férfiakból egyre kevesebb van...

Íme 15 kép, ami bemutatja, hogy az igazi férfiakból egyre kevesebb van a világon.

-

A nők és férfiak viszonya mindig is kényes téma lesz, hisz míg egyik az ezt a nemet a másik a másik nemet szidja. Nyilván vannak dolgok, amiket máshogy csinálnak, de többségében tisztelik egymást, és megfogadják a másik tanácsát. Sajnálatos módon azonban akadnak olyan férfiegyedek is, akikbe nem szorult annyi férfiasság, mint gondolják. Mivel isten a pasikat erősebbnek és strapabíróbbnak teremtette ezért a nehezebb fizikai munkákat nekik kellene megoldani. Ezzel szemben manapság már egyre kevesebb az olyan hímnemű, aki tényleg szívesen segít kedvesének. A legelszomorítóbb, hogy büszkék is arra, mennyire kitartó és erős a barátnőjük ezért képet csinálna róluk, miközben megszakad jó pár szatyor, rekesz cipelésétől. Mai cikkünkben ilyen képeket gyűjtöttünk össze. Írjátok meg, hogy nektek mi a véleményetek erről a hozzáállásról.

1, Oké, hogy megengedte neki, hogy leüljön helyette, de annyira nem lehet elfáradva, hogy így bele kelljen ülnie az ölébe.

2, Bizonyára nagyon segítőkész lehet máskor is a párja, ha most nem képes segíteni neki.

3, Ahelyett, hogy cserélt volna vele, inkább elnézte, hogy a barátnője megszakad a nagy rekesz alatt.

4, Az ásás nem pont a legegyszerűbb fizikai tevékenységek közé tartozik, pont ezért végzik férfiak. Úgy látom ebbe két nőbe több férfiasság szorult, mint abba az egy pasiba.

5, Nem tudom, hogy ez a kultúrához tartozik-e, de eléggé önző az, aki hagyja, hogy a felesége a gyerektől kezdve, minden mást cipeljen.

6, A barátom nem volt hajlandó tovább haladni az úton ezért kénytelen voltam felkapni őt a vállamra.

7, A kép láttán felmerül a kérdés, hogy vajon mikor cserélődtek fel a szerepek. Mikor lettek a nők ilyen erősek, és a férfiak mikor váltak ennyire nyüzügévé?

8, Az evezés sem a legkönnyebb sportok közé tartozik, ezért kellene a férfiaknak végezniük. Ebben az esetben viszont az ivás fontosabb volt, minthogy segítsen a saját barátnőjének.

9, Szegény lány megszakad a két szatyor alatt, és a férfi csak annyival támogatja, hogy átkarolja a derekát. Hát nem szép?!

10, Tudjuk, hogy ha jó a hangulat akkor a munka is könnyebb, de azért kivehette volna a részét a munkából.

11, Nem elég, hogy a barátnőjének a földön kell vasalnia, de erről még képet is csinál az aljas. Hát gratulálok.

12, Nem értem, hogy egyes férfiak, hogy nevezhetik magukat férfinak, hiszen jelen esetben is a nő cipeli a rekeszek és üvegek érdemi részét.

13, Ahelyett, hogy leültette volna a magassarkúban álló barátnőjét és ő kapaszkodott volna, inkább ő ült le az ülésre, hogy élvezze az utazást.

14, Bizonyára a bicikli többet ér, mint a barátnője. Ehhez a döntéshez is csak gratulálni lehet.

15, Nyilván nem akarta összekoszolni a frissen mosott és vasalt öltönyét, ezért  piszkos munkát rábízta a barátnőjére.

Titeket is bosszantanak az ilyen fiúk?

Ezt is olvasd el