KeződoldalCelebÍme 15 sztár, akik hatalmasat változtak karrierjük megkezdése óta

Íme 15 sztár, akik hatalmasat változtak karrierjük megkezdése óta

-

Bizonyára ti is hallottátok már azt a mondást, hogy az időnek van a legnagyobb hatalma a világon. Ez az a dolog, ami fölött senki sem tud uralkodni, senki sem tudja befolyásolni vagy visszafordítani… stb. Az idő múlásával a fiatal emberekből idősebbek lesznek, majd végül eltávoznak az élők sorából. Mivel ez az élet rendje nem igazán lehet ellene tenni, holott biztosan rengetegen félnek a végső órától. Mind tudjuk, hogy a sztárok életében nem olyan jó az öregedés, mivel ezáltal sokkal kevesebb szerephez jutnak, mert alkalmatlanok az adott karakter eljátszására, ám mostanság már egyre jobb számítógépes effektekkel érik el, hogy valaki idős vagy fiatal legyen.

Inkább a nők, mint a férfiak hepciásak a külső megjelenésükre az idő előrehaladtával, hiszen ilyenkor már megjelennek a ráncok, megereszkedik a bőr, már nem úgy állnak a ruhák és a sminkek, ahogy kellenének és még sorolhatnánk azokat a negatív hatásokat,a mik a nőket érik. Többen persze a plasztikai műtétek által próbálnak megfiatalodni, pedig ezzel csak még tovább öregítik saját magukat. Nem egy olyan sztár van, aki a plasztika megszállottjává vált. Igaz vannak, akik csak esztétika miatt folyamodnak ehhez, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben. Ilyen volt például Kaley Cuoco, aki megnagyobbíttatta idomait és sokkal magabiztosabb lett, vagy Victoria Beckham, aki szemmel láthatóan is faragott egy picit az orrából.

Mostani cikkünkben olyan hollywoodi hírességeket szedtünk nektek össze, akik irtózatosan nagyot változtak karrierjük megkezdése óta.

1, Robert Downey Jr. – színész.

2, Lady Gaga – énekesnő, színésznő.

3, Beyoncé Knowles – énekesnő-dalszerző.

4, Ryan Reynolds – színész.

5, Bradley Cooper – színész.

6, Uma Thurman – színésznő.

7, George Clooney – színész.

8, Victoria Beckham – énekesnő, üzletasszony.

9, Haley Joel Osment – színész.

10, Daniel Craig – színész.

11, Keanu Reeves – színész.

12, Blake Lively – színésznő.

13, Charlize Theron – színésznő.

14, Hugh Jackman – színész.

15, Jason Momoa – színész.

Ezt is olvasd el