KeződoldalEmberekÍme 20 kép, ami bemutatja a világ legrosszabban sikerült tetoválásait

Íme 20 kép, ami bemutatja a világ legrosszabban sikerült tetoválásait

-

Bizony már nem egy és nem két alkalommal hangsúlyoztuk azt, hogy mennyire fontos a jó szakember, és ez nem csak a felújítás során fontos, hanem a tetoválás készítésnél is. Annak ellenére, hogy sokan vallják magukat tetoválóknak, nem ugyanúgy dolgoznak, mert az egyik jobban tud rajzolni, mint a másik, ami pont egy ilyen szakmánál elengedhetetlen. Ha véletlenül rosszul sikerül egy minta, akkor az bizony örök életre az illető bőrébe marad, mert nem hisszük, hogy mindenkinek lapulna annyi felesleges pénz a tárcájában, amennyiből egy lézeres műtétet vagy bármilyen tetoválás eltávolító beavatkozást tudna finanszírozni. Viszont annak érdekében, hogy az emberek rájöjjenek arra, mennyire fontos utánajárni a tetoválónak, nélkülözhetetlen, hogy elrettentő és szörnyű “műalkotásokról” lássanak képet. A mai posztunkat pedig pontosan azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk nem szabad egyből fejest ugrani ebbe a világba, amint vérszemet kap valaki. Most bemutatjuk nektek a világ 20 legrosszabb tetoválását.

1, Szerintünk ennek a tetoválónak el sem kellett volna kezdenie ezt a szakmát… vagy ennek az embernek nem kellett volna hozzá mennie.

2, Angelina még sosem volt ennyire rossz formában, mint itt:

3, “A haverom 40.000 forintért vett tetoválógépet az Amazonon és csinált magának egy Darth Vadert. Hát nem sikerült a legjobban és most már ez örök életre rajta marad.”

4, Bizonyára ő sem gondolta, hogy a legnagyobb álmából egy rossz rémálom lesz.

5, Na de hol vannak a lábai és miért ekkora a teste?

6, “A barátnőm akart magára egy virágot, de a tetováló srác nem mondta meg neki, hogy nem tud egy ugyanolyat, mint a bal képen.”

7, Valaki meg tudja ejteni, hogy ez valójában mi akart lenni?

8, Egy srác, aki szeretett volna egy olyan “tetoválást” csináltatni magának, ami a kutyáján volt, de csak a megcsináltatása után derült ki, hogy ez azt jelenti: ivartalanították.

9, Pontosan az ilyen esetek miatt kell jól utánajárni annak, hogy kivel csináltatsz tetoválást.

10, Egy srác, aki óriási Csillagok Háborúja rajongó, és szeretett volna egy olyan témájú tetoválást, de a “művész” nem tudta, hogy azt milyen betűtípussal írják. Ez lett az eredmény:

11, Amikor a tetováló szó szerint mindent lemásol, ami a képen van. Még a mellbimbót is:

12, Valószínűleg nem gondolta volna, hogy ezt fogja jelenteni élete tetoválása, amit a karjára varratott.

13, Itt két lehetőség merül fel. Az egyik, hogy a tetováló soha életében nem látott még tigrist. A másik, hogy ennyire bénán rajzol.

14, Mondhatnánk úgy is, hogy Marilyn Monroe emlékét megszégyenítették ezzel a tetoválással.

15, Amikor a cuki kislányodból, valami rémséges lény lesz.

16, Vajon, hol járhatott fejbe, ha a bal oldali képből a jobb oldali sikerült?

17, Micsoda ruganyos lábai vannak. Mintha Betty Boop lenne Marilyn Monroe eltorzult fejével.

18, Úgy látszik ezek a tetoválók sokkal több állatot láttak a világon, mint mi halandó emberek, mert mi pl ilyen flamingóval még soha nem találkoztunk.

19, Most már tudjuk miért van annyi rossz sofőr a világon.

20, Pikachu… te vagy az?

Nektek van tetoválásotok?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...