KeződoldalÉrdekességekÍme 21 ember, akiknek egy bizonyos képe két részre osztotta az életét

Íme 21 ember, akiknek egy bizonyos képe két részre osztotta az életét

-

Sajnos az életben az egyetlen állandó dolog a változás, hiszen az minden ember életében előbb-utóbb bekövetkezik. Ennek tükrében ugyebár semmi sem marad ugyanolyan, mint amilyen korábban volt legyen szó egy családtag, házikedvenc létéről/elvesztéséről, egy betegség kialakulásáról vagy épp annak legyőzéséről… és a többi. Vannak emberek, akik a legnagyobb változásokat, legyen az jó vagy rossz, azért kapják lencsevégre, hogy mindig emlékezzenek az adott pillanatra. Például egy komoly betegségből felgyógyult ember mindig azt fogja szem előtt tartani, hogy az egészsége mennyire fontos, egy szerettét elvesztő ember pedig megtanulja értékelni a másikkal eltöltött időt, s az olyan apró dolgokat, mint egy ölelés.

1, Ezen a képen én és a feleségem, Olivia vagyunk. Boldogsággal és egyben szomorúsággal is eltölt ez a kép, mivel ez volt életünk utolsó közös fotója. A feleségem pár nappal később egy autóbalesetben életét vesztette.

2, Azért készítették anyukámról ezt a képet, hogy megmutassák annak a férfinak, aki feleségül akarta őt venni. Kiderült, hogy a férfi súlyos gümőkórban szenved, ám ezt a családja próbálta elhallgatni. Szerencsére az utolsó pillanatban vissza tudták mondani az esküvőt.

3, Ez a fotó életem egyik legmeghatározóbb képe. Ekkor derült ki, hogy Lyme-kórban szenvedek. Nem szerettem volna suliba menni, ám az osztálytársaim meggyőztek, hogy maradjak és ők átsegítenek mindenen.

4, Az egyetemi éveim alatt többször hallottam, hogy azt állítják nem is vagyok mozgássérült, csak megjátszom a problémát. Sajnos ez nem igaz, viszont nemrég jó híreket kaptam az orvosomtól, aki szerint pár év rehabilitációs kezelés után képes leszek újra mozgatni a lábaimat.

5, 5 teljes éven át szolgáltam egy tengeralattjáró fedélzetén, viszont mikor hazatértem, nem találtam a helyem ezért depresszióba estem. Már arról fantáziáltam, hogy kioltom életem, mikor találkoztam ezzel a kutyával és örökbe fogadtam. Azóta boldogságban élünk.

6, Amikor ez a kép készült rólam, a feleségem épp az ikreinket próbálta világra hozni. Az orvosok egy idő után azt mondták, hogy nincs mit tenni császározni kell, hogy a picik meg tudjanak születni. Nagyon megijedtem, de hála isten minden a legnagyobb rendben ment.

7, Óriási adóssággal a nyakamban és egy forint nélkül költöztem el New Yorkba. Mivel eleinte nem volt pénzem, kénytelen voltam az utcán élni. Szerencsére azóta változott az életem és pozitív irányba tartok.

8, Egy gerincsérülés miatt ideiglenesen lebénultam, ám egy műtét után újra talpra tudtam állni. A kép a műtét utáni első lépéseimet ábrázolja.

9, Nemrég hoztam világra ezt a gyönyörű kislányt, ám a örömöm nem felhőtlen, mert kiderült, hogy az apja megcsalt, így másnap ott is hagytam.

10, Ez a kép az előtt készült, hogy a barátom SMS-ben szakított velem pusztán azért, mert szóltam, hogy nem tetszik, ahogy a kolléganője hozzá ért.

11, A párommal közel 10 évig próbálkoztunk, hogy végre gyermekünk szülessen. A kép akkor készült, mikor 24 hetes terhesen be kellett feküdnöm a kórházba.

12, Ő itt a barátom, akiről akkor készült a kép mikor egy filmfesztiválon bejelentették az ő kisfilmje nyerte az első helyet.

13, Az étkezési zavarom miatt csontsoványra fogytam, és bizonyos szerveim is leálltak. Nem adtam fel és küzdöttem, ma pedig egészségesebb vagyok mint valaha.

14, Nemrég volt egy karateversenyem, ahol második helyezést értem el. Sajnos olyan sérülést szenvedtem, amitől nem tudok felkelni az ágyból. A fotót azért csináltam, hogy mindig emlékeztessen az egészség a legfontosabb.

15, 18 évesen sajnos az orvosok obszesszív-kompulzív zavart valamint a skizofrénia tüneteit állapították meg nálam. Két éven át kellett pszichológushoz járnom, de megérte mert most nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok.

16, A párom olyan féltékeny volt, hogy szándékosan etetett, hogy ne legyek másoknak vonzó. Mikor egy nap SMS-ben vetett véget a kapcsolatunknak elkészítettem a bal oldali képet magamról. Egy évre rá, már úgy néztem ki, mint a jobb oldalin.

17, Ezt a képet néhány hónappal a kutyám elhalálozása előtt készítettem. A fájdalom még mindig bennem él de az emléke örök.

18, Az állatorvos szerint csak napjai vannak az én drága kiskutyámnak, ezért gondoltam kihozom őt a kedvenc helyére.

19, A fiam alig várja, hogy ma végre elhagyja a kórházat. Az ajtón kilépve végre megkezdi egészséges életét.

20, Az édesanyám elhagyta az édesapámat, ezért egyedül maradt a lakásukban. Nemrég szerzett magának egy lakótársat, aki pillanatok alatt belopta magát a szívébe.

21, Tudtam, hogy a kutyusomnak már nincs sok ideje hátra, ezért befestettem a mancsát és lenyomatokat készítettem vele, hogy azt majd felvarrathassam a karomra, ha eltávozik.

Nektek is vannak ilyen történeteitek?

Ezt is olvasd el