KeződoldalEmberekÍme 5 női csillagjegy, akiket soha nem irányíthat férfi!

Íme 5 női csillagjegy, akiket soha nem irányíthat férfi!

-

A mai világban olyan, mintha felcserélődtek volna a szerepek, ugyanis a férfiak sokkal nőiesebben viselkednek és öltöznek, míg a nők ezzel szemben inkább férfiasabbakká, talpraesettebbekké váltak. Ma már egyre több nőről hallunk, aki férfiak segítsége nélkül jutott oda el, ahol most van, a karrier csúcsára. Az erősebbik nem képviselői viszont úgy gondolják, hogy az ilyen hölgyeket, sokkal nehezebb megközelíteni és meghódítani. A kérdés már csak az, hogy ezek a változások milyen mértékben bonyolították a férfi-női szerepeket és milyen mértékben fog ez még változni az évek során.

Mostani cikkünkben 5 olyan csillagjegyet hoztunk el, akiket egyszerűen a férfiak nem tudnak irányítani.

1, Kos

A Kos tipikusan az a jegy, aki fejjel megy a falnak, így bármit mondhatsz neki, nem fogja meghallani, mert csak a saját gondolatainak és elképzeléseinek tulajdonít jelentőséget. A párkapcsolatban nem annyira sikeres ugyanis mindig ő akar lenni a domináns fél, aki ahogy szokták is mondani a nadrágot viseli. Karrierje viszont szárnyal és az év további része is sikereket valamint anyagi javakat hoz el neki. Ha viszont azon Kosok közé tartozol, akiknek jelen pillanatban nincs munkája, akkor ne csüggedj, mert hamarosan bekopog az ajtódon egy remek lehetőség.

2, Bika.

A Bika csillagzat alatt született emberek iszonyatosan célorientáltak és ilyenkor semmi másra nem koncentrálnak csak arra, hogy megvalósítsák terveiket, álmaikat. Ilyenkor bizony még a párkapcsolatot is mellőzik, mely rosszul eshet a másik félnek, de ezzel mit sem törődve menetelnek előre. Ha valaki nem tudja megérteni őt, akkor annak fel is út lehet meg le is út. Jó kommunikációs készsége van, amivel bárhol, bármikor maga mellé tudja állítani az embereket. Hamarosan nagyobb összeg áll a házhoz, melyet a munkájának és kitartásának köszönhet.

3, Ikrek.

Az ősz remek lehetőségeket tartogat számodra, mely áttörést jelenthet a karrieredben. Ennek a változásnak olyan anyagi vonzata is lesz, melynek segítségével végre megveheted azt amiről mindig is álmodtál, legyen az egy otthon, egy új autó vagy bármi más. Ennek hála nem kell senkire sem támaszkodnod, nem fogsz egyetlen férfitől sem függeni, mert azt teheted meg, amit csak akarsz. Az ikrek jegyben született emberek, amúgy sem szeretik, ha mások uralkodnak felettük. Ha párjuk próbál meg atyáskodni felettük, akkor gyorsan felveszik a nyúlcipőt és kilépnek a kapcsolatból.

4, Oroszlán.

Az Oroszlánok nemsokára szakmai szempontból óriási előrelépésre számíthatnak, melyet csak a kitartásuknak, célorientáltságuknak köszönhetnek. Ez a változás bizony több fizetéssel is párosul, ami már amúgy is kijárt nekik. Karrierjük és sikereik miatt soha nem engedik egyetlen férfinak sem, hogy irányítsa őket. Nincs is rá szüksége, hogy egyengessék az útjukat, mivel ők maguk vannak annyira talpraesettek, hogy mindent meg tudnak oldani. Hamarosan nem kell meggondolniuk, hogy elmehetnek-e nyaralni, vagy vehetnek-e egy új kocsit.

5, Szűz.

Az ősz évszakában olyan ajánlattal fognak a Szűz csillagzat alatt született hölgyek találkozni, ami nagyon kecsegtető lesz számukra. Szó szerint vétek lenne kihagyni azt az ajánlatot, amivel hamarosan szembesülnek majd. A Szűz megint egy olyan jegy, akit nem lehet férfi hatalom alá kényszeríteni, mert sokkal több önbecsülés, büszkeség van bennük, mint gondolnánk. Ha valaki meg próbálja őket alárendelt pozícióba taszítani, hirtelen haragra gerjednek és azonnal véget vetnek a kapcsolatnak.

Te közéjük tartozol?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...