KeződoldalEmberekÍme a 2021-es év legszerencsésebb csillagjegyei - Te vajon köztük vagy?

Íme a 2021-es év legszerencsésebb csillagjegyei – Te vajon köztük vagy?

-

Abban mindannyian egyet értünk, hogy a 2020-as év egyáltalán nem mondható szerencsének. A koronavírus-járvány gyökeresen változtatta meg életünket és nem jó irányba. Munkahelyek tömkelege zárt be, emberek ezrei vesztették el munkájukat, lezártuk határainkat, a diákok pedig távoktatásban sajátították el a tudást. Egy nehéz éven vagyunk túl és bár elkezdődött a koronavírus elleni vakcinák beadása, még korántsem látjuk az alagút végét.

Végre átléptünk az új esztendőbe és csak remélhetjük, hogy vége lesz hányattatott sorsunknak és minden visszatér a régi kerékvágásba. Az újév egy új kezdet lehet mindannyiunk számára, hiszen mostanra sok mindent újragondolhattunk és levonhattuk az előző év tanulságait is. A 2021-es év számtalan lehetőséget tartogat arra, hogy olyan életet éljünk, amire már régóta vágyunk. Három csillagjegy számára az új esztendő különösen szerencsésen alakul majd. Te köztük vagy?

Kos

A Kos jegyében születettek bizony szerencsés időszak elé néznek, ugyanis idén tavasszal jó híreket kapnak. A Nap és a Vénusz március 21-én lép be a jegyedbe, ami hatalmas változást hoz az életedbe. Körül vesz téged a pozitív energia, aminek köszönhetően bármi történjen is, optimista maradsz. A lelkedet a Nap uralja majd és ez az, ami valóban megváltoztat téged. A Vénusz pedig nemcsak a szerelmi életedre lesz hatással, hanem a pénzügyeidre is. Ha jelenleg párkapcsolatban élsz, akkor bizony váratlan fordulatokra kell felkészülnöd. Nagy változások várnak rád és partneredre. Viszont, ha még keresed az igazit, akkor már nem kell sokat várnod arra, hogy a sors összehozzon a lelki társaddal. Idén te is megtapasztalod, mit jelent az igaz és őszinte szerelem.

Bika

Semmi meglepő nem lenne abban, ha a tavalyi év lett volna életed legnehezebb időszaka. Azonban minden rosszban van valami jó, ugyanis ezek átélése segít neked abban, hogy fejlődni tudj és felfedezd önmagad. A 2020-as év megerősített, magabiztosabbá tett, így most akár hegyeket is képes leszel megmozgatni. Az újévben a Merkúr segít téged, amikor április közepén találkozik a Nappal a jegyedben. Idén eljön az ideje annak, hogy végleg magad mögött hagyd a múltat és elkezd az életed a jelenben élni. Az Univerzumnak komoly tervei vannak veled, amiket 2021-ben fel is fed előtted. Ugye élni fogsz a lehetőségekkel?

Skorpió

2021-ben ragyogni fogsz, mint egy csillag. Ez az év tele lesz meglepetésekkel, nagy változásban lesz részed. Augusztusban minden felborul, amit eddig a boldogságról gondoltál. Az év első felében újra felfedezheted önmagad és eldöntheted, milyen utat szeretnél járni. Hallgatnod kell a megérzéseidre és követned kell, amit a szíved diktál, így pontosan tudni fogod, mi az, amin változtatni szeretnél. Csak akkor veheted a kezedbe a sorsod irányítását, ha őszinte leszel önmagaddal. Te vagy az, aki tudja, hogy mire van szükséged. Légy magabiztos, húzd meg a szükséges határokat és szakítsd meg azokat a kapcsolataidat, amik nem tesznek boldoggá. Most végre úgy harcolhatsz az álmaidért, hogy azok valóra is válnak.

Ezt is olvasd el