KeződoldalEmberekÍme a legendás mémek hősei, akikre ma már rá sem ismernénk

Íme a legendás mémek hősei, akikre ma már rá sem ismernénk

-

Az internet megszületésével sok minden megváltozott az életünkben, ma pedig már egy teljesen más világot élünk. Szinte képtelenek vagyunk meglenni okostelefonjaink nélkül, ami félig-meddig érthető is, mivel a munkánk és a magánéletünk során is szükség van rá. Azonban már egyfajta függőség is kialakul egyes emberekben, akik dührohamot kapnak attól, ha telefonjaikat csak egy pillanatra is szem elől tévesztik. De kanyarodjunk vissza az internethez, amin megszámlálhatatlan mennyiségű adatot és képet találhatunk.

Napjainkban pedig rendkívül népszerűek a különböző mémek, amiken egyébként nagyon jól szórakozunk. A mémek hőseit viszont néhány esetben életük végéig elkísérik a róluk készített fotók, amiket az egész világon ismernek. Nevüket talán soha nem is tudtuk, de arcuk felejthetetlen maradt számunkra. Cikkünkben megmutatjuk, hogy néznek ki a a leghíresebb mémek szereplői napjainkban.

Az “izzadó Jordan Peel”

A színész-és rendező neve nagy elismerésnek örvend. Ma már ugyan jóval idősebb, de ha jobban megnézzük fotóit, akkor felfedezhetjük benne az egykori fiatal, izzadós srácot.

“A sikeres gyermek”

Ezt a kisgyereket mindenki ismeri és valljuk be, jól szórakoztunk rajta évekkel ezelőtt. A gyermek azóta majdnem felnőtt, ugyanis Sam már elmúlt tizennégy éves.

“A katasztrófa lány”

A kis gonosz tekintetű kislány arca sem újszerű számunkra, ám Zoe Roth azóta már felnőtt és nemrég ünnepelte huszadik születésnapját.

Arató András

Arato András mind a mai napig nagy népszerűségnek örvend a mémek tekintetében. Az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon szinte mindennap találhatunk egy-egy mémet az ő arcával. András azonban soha nem volt színész, ugyanis szakmája szerint villamosmérnök és 75 esztendős.

Kayode Evumi, azaz “Roll Safe”

Ez a srác sokunk számára ’80-as évekhez kötődik. Valójában azonban, akkor még meg sem született. A fiatalember még csak 27 éves.

Cabosu

Ezt a cuki pofát senkinek nem kell bemutatni.

Brian

A kissé furcsa kinézetű srác Kyle Kerwin, aki jelenleg 31 éves.

Nick Young

Nick 35 esztendős és profi kosárlabdázó. Egy alkalommal még az NBA-ben is megmutathatta magát.

“A feszült srác”

Az ideges, majdnem felrobbanó srácról nem sokat lehet tudni. Ő Mike McGee, akinek arcát sosem felejtjük el.

Ezt is olvasd el