KeződoldalEmberekÍme a világ 12 legkínosabb szelfije, amit nem bírsz végignézni nevetés nélkül.

Íme a világ 12 legkínosabb szelfije, amit nem bírsz végignézni nevetés nélkül.

-

Az emberek gyakorlatilag el sem tudnák képzelni úgy az életüket, hogy ne lógjanak a neten, ne készítsenek magukról szelfiket és azokat ne töltsék fel a közösségi portálokra. Akadnak olyanok, akik életük minden egyes másodpercét megosztanák követőikkel, de akkor nagyon gyorsan unalmassá válnának, ezért csak a legszuperebb, leglátványosabb képeket töltik fel az internetre, amik néha bizony kínosra sikeredne és ezt nem veszik észre. Sokszor hallhattuk már azt a mondatot, hogy az ördög a részeltekben rejlik és ez mennyire igaz a mostani való életre. Sokan olyan eszeveszetten szelfiznek, hogy még arra se figyelnek ki vagy épp mi van a háttérben, csak kattintgatják a telefonjukat. Mai cikkünkben összegyűjtöttünk nektek 12 kínos fotót, amit nem bírsz úgy végignézni, hogy ne nevesd magad halálra.

1, Amikor akkor csinálsz képet a barátnőddel, mikor a tesód pont kinyitja a WC ajtót. Ez mondjuk nem tudjuk kinek kínosabb neki vagy neked.

2, Te megtalálod azt a bizonyos “hibát” a képen?

3, Amikor akarsz magadról egy bájos és cuki fotót, de az a fránya tükör teljesen lebuktat téged.

4, Szegény lány nem vette észre, hogy az alsó tükörben egészen más megjelenése van, mint a szemben lévő tükörben. Mondhatni úgy néz ki, mint malacka.

5, Amikor a nagy, erős és izmos fiúról az anyukája készít képet. Na akkor ki a mama kicsi fia?

6, Amikor megkéred a barátnőd, hogy csináljon rólad egy nagy menő képet, amit kitehetsz profilképnek… reméljük volt esze és nem ezt rakta ki.

7, Így kel lebuktatni gyönyörű szépen a kukkolókat. Ti is látjátok a hibát a képen?

8, A tükrök mindig képesek kínos helyzetbe hozni, és lebuktatni.

“A pasim folyamatosan alvás közben készít rólam képet.” – írta a lány.

“Igen, akkor miért a te kezedben van a tablet?” – egy kommentelő válasza.

9, Elege volt már abból, hogy folyamatosan a tükör előtt készít képet ezért kicsit feltuningolta azt egy csábos ábrázattal.

10, Vajon a gyámügy is úgy gondolná, hogy ezt látnia kell egy fejlődő kisgyereknek?

11, Apukának sikerült a lehető “legtökéletesebb” pillanatot elcsípni a szelfizésre.

12, Sose csinálj tükröződő napszemüvegben képet, mert az olyan, mint a tükör képes egy másodperc alatt lebuktatni. Jelen esetben a lány arról panaszkodik, hogy mennyire utál dugóban ülni, közben pedig olyan üres az út, mint a sivatag.

Ti is láttatok már hasonló képeket a neten?

Ezt is olvasd el