KeződoldalÉrdekességekÍme, a világ 13 legmeghökkentőbb munkája!

Íme, a világ 13 legmeghökkentőbb munkája!

-

Ahány ember, annyiféle, tartja is a mondás. Nem véletlen, hogy sokan nincsenek megelégedve a saját munkahelyükkel. Mivel mindenkinek más az igénye ezért nem lehet makulátlanul kielégíteni mindenki vágyát. Szóval lesznek olyanok, akik azt vallják szeretnek ott dolgozni, és lesznek olyanok is, akik azt mondják majd, ki nem állhatják.

Sokan nincsenek azzal tisztában, hány olyan munka van, amit épeszű ember soha nem végezne. Ha tudnák, akkor biztos nem panaszkodnának, mennyire rossz a jelenlegi munkájuk. Összegyűjtöttünk néhány döbbenetes munkát, melyről eddig még csak nem is hallottál.

Professzionális ölelgető

Ha kell egy ölelés, de nincs olyan a közeledben, aki segíthet legyűrni a szeretetéhségedet, a legjobb lesz, ha felkeresel egy professzionális ölelgetőt. Sok cég található, akik efféle szolgáltatást adnak. Egy óra ölelés nagyjából 15.000 – 20.000 Forintba kerül.

Golflabdákat kereső búvárok

Állateledel minőségét ellenőrző.

Mivel a háziállatok a legjobb barátaink, egyértelmű, hogy mindenki a legjobb ételt akarja neki adni. Ha szeretnél meggyőződni róla, hogy kutyusod, vagy cicusod finom ételeket kap, csak hívj egy állateledel ellenőrzőt. Ők kóstolják és vizsgálják meg, hogy az étel megfelel-e minden nemű előírásnak.

Ágymatracokat tesztelő

Bizony, jól értelmezed, embereket azért alkalmaznak és fizetnek, hogy leteszteljék a szállodai matracokat. Ki ne szeretne kapni pénzt az alvásért? Ez tényleg álommunkának tűnhet, de nem olyan egyszerű, ahogy az első hangzásra tűnik. Ezeknek az embereknek tisztában kell lenniük azzal, hogy feküdjenek a matracon, hogy ellenőrizhessék a minőségét, rugalmasságát, illetve azt, hogy pihentető alvást biztosít-e?!

Papír zsebkendő tesztelő.

Több papír zsebkendő szagtalan és illatmentes. Listánkon egy olyan munka található, ahol napi 8 órában zsebkendőket kell szagolni. Ezen a szakterületen dolgozók ellenőrzik nincs-e kellemetlen szaga a terméknek.

Arcbőr ellenőr.

Bőrápolási cégeknek dolgoznak ezek az emberek. Munkájuk lényege, hogy felderítsék az új termékeket tesztelők arcbőrét, és végignézzék, kell-e a terméken változtatni. Komoly tudást igényel, hogy észrevegyék a különbségeket és ennek tükrében jóváhagyják vagy elutasítsák a termékeket.

Professzionális várakozó.

Biztos ismerős, milyen rossz érzés sorban állni, ha meg akarsz szabadulni a várakozás kellemetlenségeitől, csak hívj egy hivatásos embert, aki kivárja helyetted a sort. Lehet, hogy 19 órán át kell várakozni, ami kemény és unalmas feladat, ám kárpótolja a jó fizetés.

Csúszdatesztelő

A csúszda tesztelő egymás után többször lecsúszik a csúszdákon, hogy megállapítsa kell-e még víz a csúszáshoz, illetve, hogy gyors vagy veszélyes-e gyerekek és felnőttek számára. Jól hangzik, de mikor már hatvanadikra kell megmásznod a lépcsőket, nem annyira élvezhető. Szóval egy fárasztó munkáról beszélhetünk.

Kígyóméreg csapoló

Az egyik legelterjedtebb kígyóméreg felhasználás az orvostudományban jeleskedik, hiszen ezeknek köszönhetően tudnak különböző ellenszereket előállítani. Egyesek csak egy adott faj mérgét csapolják le, mások különböző fajokét. Egyszerűen csak megfogják a fejét, és belenyomják a fogukat egy edénybe, majd a kígyó beleengedi a mérget. Sokan hősöknek tekintik ezeket az embereket.

Testrész modell

Mivel a modellszakma nem csak a ruhák bemutatásából áll, számos területen kamatoztathatja tehetségét az ember. Például lehet valakiből kézmodell, hiszen ehhez nem szükséges magas karcsú testalkat, vagy különleges arc, hogy sikeres legyél. Ha szép és kecses a kezed, vagy csak formásak a lábaid, akkor ez a te álommunkád. Számos kozmetikai cég, olyan kezű és lábú embereket keres, akik nem annyira tökéletesek.

Kukac és féregkereső.

Azok az emberek, akik szeretnek horgászni, gyakran van szükségük csalira, amit az erre kijelölt boltban lehet megvásárolni. De belegondoltál már abba, hogy a férgek hogyan kerülnek a boltba? Vannak erre a célra fenntartott féregkereső emberek, akik egész nap parkokban és golfpályákon keresik a földigilisztákat. Ezeket utána elviszik a csaliboltba.

Rovarokat tesztelő emberek.

Sok túlélő showban kell különböző rovarokat enni egy kihívás alkalmával. Azért, hogy ez a nem túl ínycsiklandozó étel elfogyasztható legyen, egyes cégek erre a célra küldenek ki embereket, akik letesztelik, hogy az adott példány ehető vagy sem. Számos gusztustalan rovart és bogarat fogyasztanak el, hogy biztosak legyenek benne, semmilyen negatív következménye nem lesz a dolognak, ha megeszik őket.

Hónalj szagoló emberek.

Ők azok, akik leellenőrzik egy termék minőségét. Ezek az emberek, egész napjukat, egy nagyon meleg helyiségben töltik és nagyjából 60 hónaljat szagolnak meg egy óra leforgás alatt, ami percenként egy hónaljat jelent. A cél, hogy megállapítsák mennyire hatékony az adott dezodor, jelentésük segítségével pedig segíthetnek megállapítani, min célszerű változtatni.

Ezt is olvasd el