Íme egy fiatal édesanya megható története, aki hat gyermeket hozott a világra.

Az anyaság egy olyan dolog, amit a legtöbb nő meg szeretne tapasztalni legalább egyszer élete során. Természetesen szívük joga eldönteni, hogy mikor szeretnének kisbabát vállalni. A szülői léthez bizony sok minden szükséges, stabil munka, ami az anyagi hátteret biztosítja, egy biztonságos és tágas otthon, egy odaadó társ, akivel lehet előre tervezni és megfelelő érettség. Szülőnek lenni nem könnyű feladat, komoly logisztikai munkálatokat igényel egy adott napot összerakni. Ki menjen a gyerekekért az oviba, ki hozza el, most épp ki vigyázzon rájuk, mikor halaszthatatlan dolgot kell elintézni stb.

Cikkünk főszereplője, Chloe Dastan egy 22 éves fiatal lány, akinek bizony már hat gyermeke van. Igen, jól olvastátok… hat! Chloe-nak és férjének már volt három gyermeke, ám egy nap az orvos közölte vele, hogy hármas ikrekkel terhes. A család nagyon meglepődött, de örültek a piciknek. A várandósság utolsó szakaszában azonban komplikációk adódtak és a házaspárnak el kellett döntenie mit tesz. A háromból csak kettő babát mentenek meg, vagy a koraszülést választják, de úgy sem biztos, hogy mindegyik baba életben marad.

Chloe és férje a koraszülés mellett döntött, mert nem akartak a három közül választani. A szülés napján mindenki nagyon feszült hangulatban volt, de szerencsére minden jól zajlott és a három baba 28 hétre egészségesen jött világra. A fiatal édesanya két kisfiúnak és egy kislánynak adott életet, akik a Pearl, Rufus és Henry nevet kapták.

A család most már teljes és mindennapjaikat a “chloe and beans” név alatt futó Instagram oldalon lehet nyomon követni. A képeiket elnézve nagyon boldogok így együtt, sőt egy igazán harmonikus családot alkotnak. Abban biztosak vagyunk, hogy hat gyermek mellett nem igazán vannak unalmas pillanatok.

Elhoztunk néhány képet a “kis” családról

A pillanat, mikor az idősebb testvérek közül ketten megtudják, hogy édesanyjuk pocakjában három lurkó van.

A három idősebb gyermek, játékbabákkal gyakorolják, hogyan kell majd a kis testvéreikkel bánni. Nagyon édesek!

És íme a pillanat, mikor a nagyobb tesók a kisebbeket tartják a karjaikban. Mivel egyenlő arányban oszlanak meg, így senkinek nem kell összevesznie a másikkal, hogy ki játsszon a picivel.

Henry, Pearl és Rufus gyönyörű kisbabák voltak. Gyanítjuk a szülők le sem vették róluk a szemüket.

Az édesanyjukat néző hármas ikrek hihetetlenül édesek.

Chloe és a férje nagyon büszkék, a hármas ikreikre valamint az idősebb gyermekeikre.

Mindegyik gyermek nagyon anyás, de szerencsére mindenki ugyanannyit kap anya szeretetéből.

Az idősebbek megállás nélkül őrzik és figyelik fiatalabb testvéreiket, hogy biztosak legyenek benne, minden rendben van velük.

Íme egy kép, amin mind a hat testvér szerepel.

Pearl valahogy nem igazán akar aludni. Ha tehetné mindig ébren lenne.

Pearl a legkisebb mind közül. Ahogy a képen is látszik nem sokkal nagyobb, mint egy TV távirányítója.

Ilyen egy közös családi bevásárlás.

A család többször szervez pikniket, hogy a gyerekek sokat legyenek a friss levegőn. Ilyenkor a nagyok sokkal jobban figyelnek kisebb tesóikra.

“Vajon miről beszélgethetnek a hátam mögött?”

Chloe férje nagyon büszke édesapa.

Így néznek ki most. Mindenki szépen cseperedik.

Ti mit gondoltok a családról? Ha érdekel róluk több kép, akkor látogassatok el “chloe and beans” Instagram oldalra, ahol sok vicces fotót láthattok még a családról.

Add Comment