KeződoldalCelebÍme Elvis Presley gyönyörű unokája. Színésznő és modell. Szerintetek hasonlít az nagyapjára?

Íme Elvis Presley gyönyörű unokája. Színésznő és modell. Szerintetek hasonlít az nagyapjára?

-

A géneknek sok mindent köszönhetünk. Tulajdonképpen mindent, ami velünk kapcsolatos. Ez lehet áldás és átok is egyszerre. Egy olyan legenda, mint Elvis Presley esetében egyértelműen áldásról beszélünk. Egyesek szerint hasonlít a nagyapjára. Ezt mindenki döntse el maga. Mi hoztunk pár képet róla.

Elvis feleségül vett egy kiskorút és hitt az ufókban. Életrajza nem nélkülözi az ellentmondásos momentumokat, de a művész így is legenda lett. A legtöbb híresség, amúgy is balhés.

Megkapta a rock ‘n roll királya címet és örökre megváltoztatta a populáris zene arculatát. Elvis Presley egymilliárd lemezt adott el. Szerették a fiatalok és az idősek is. Az egész világon voltak rajongói.

Úgy tűnhet, hogy a gének megnyitják az ajtót a karrier felé, de az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a hírességek gyermekei és unokái közül nagyon sokan voltak, akik nem szerették volna a hírnév terhét viselni.

Presley unokája (Lisa Marie Presley és első férje, Danny Keough zenész lánya) már 32 éves és alapvetően az apja nyomdokait követi, ami példamutató. Riley Keough tehetséges színésznő. Független filmekben játszik és sikeres. Golden Globe-díjra is jelölték már.

Riley modellként is dolgozik. Rendkívüli a szépsége és minden Insta-fotójával csodálatot vált ki a rajongóiból.

Egyesek szerint valamelyest hasonlít a nagypapára, akiért egyszerre dobbant a világ összes nőjének szíve.

Mi, annyira nem látjuk a hasonlóságot, ellenben Riley néhai bátyja arcán felfedezhető volt Elvis pár vonása. Sajnos a fiú, Benjamin 27 évesen önkezével vetett véget életének. Ehhez leginkább az vezette, hogy mindenki a nagyapjához hasonlította. Mindenki azért kereste a társaságát, mert ő Elvis Presley leszármazottja. Ezt a nyomást képtelen volt elviselni.

Riley ezzel szemben jól megvan.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el