KeződoldalÉrdekességekÍme néhány hollywoodi híresség, aki bálványként tekint kollégáira

Íme néhány hollywoodi híresség, aki bálványként tekint kollégáira

-

Nekünk, egyszerű embereknek bizony nagy szám lenne, ha olyan hollywoodi hírességekkel találkozhatnánk, mint Brad Pitt, Ryan Gosling, Ryan Reynolds, Beyoncé és még sorolhatnánk. Azt viszont legvadabb álmainkban sem feltételeztük, hogy a szintén híres, neves és elismert hírességek között is vannak olyanok, akik át tudnak szellemülni hétköznapi rajongókká és be tudnak zsongni, ha “kollégájukkal” találkoznak. A mostani cikkünkben olyan sztárokat hoztunk el, akik nemcsak zavarba jöttek, hanem egyenesen hisztirohamot kaptak, mikor lehetőségük nyílt bálványaikkal beszélni. Például Selena Gomez, aki egyébként a legtöbb követővel rendelkező sztár az Instagramon, teljesen oda meg vissza volt azért, mert Brad Pittel beszélhetett egy partin.

1, Selena Gomez és Brad Pitt

A 2016-ban megrendezett Golden Globe gálán Selena Gomez és Brad Pitt beszélgetésbe elegyedtek egymással. Később Selenával csináltak egy interjút, amiben elmondta, hogy az ünnepségen mindenképpen szeretett volna Ryan Goslinggal és Brad Pittel találkozni, ám Ryant sehol sem találta. A Braddel folytatott beszélgetést sikerült is lencsevégre kapni, ami el is terjedt a világhálón. Nézzétek csak mennyire jól érzi magát bálványa társaságában.

2, Emilia Clarke és Matt LeBlanc

2016-ban a Trónok Harca főszereplője meghívást kapott a “The Graham Norton Show-ba”, ahol Matt LeBlanc a Jóbarátok című sorozat szereplője is sztárvendég volt. Emilia már a kezdetek kezdetén nagyon avarban volt Matt jelenlétében, de sikerült rávennie, hogy elmondja neki ikonikus mondatát, mely úgy hangzik “How you doin’” (Mi a helyzet?).

A teljes jelenetet (2:07) ebben a videóban tekinthetitek meg, Nézzétek Emilia mennyire zavarba jön, mikor Matt felteszi neki ezt a kérdést:

3, Tom Cruise és Paul Newman

Tom és Paul akkor találkoztak először, mikor Tom elment egy olyan film szerepének meghallgatására, amit Paul rendezett. Sajnos nem válogatták be, de két évre rá sikerült együtt dolgozniuk a “A pénz színe” című film forgatás alatt. Amikor Paul elhunyt Tom egy tiszteletteljes levelet írt róla, ami meg s jelent a People magazinban. Tom elmondta, hogy Paul mindig is inspirálta őt, ő volt számára a legnagyobb.

4, Johnny Depp és Marlon Brando

Ebben a kapcsolatban kölcsönös volt az érdeklődés és a csodálat, ugyanis nemcsak Johnny akart Marlonnal találkozni, hanem fordítva is. Brando szó szerint Deppel akart dolgozni és ezért minden követ megmozgatott. Az 1994-ben bemutatott “Don Juan DeMarco” című filmben Johnny volt Don Juan, Marlon pedig Dr. Jack Mickler. Johnny igazi megtiszteltetésnek érezte, hogy egy ilyen ikonikus emberrel dolgozhat együtt, mert elmondása szerint mindig is legendás színésznek tartotta és rengetegszer csodálta őt a mozivásznon.

Jelenet a Don Juan DeMarco című filmből

5, Adele és Beyoncé

Adele csodálata Beyoncé iránti enyhén túlmutat a normálisnál. Annak ellenére, hogy ő is egy gyémánt torkú énekesnő, akit rengetegen bálványoznak, mégis szorongás tört rá, mikor lehetősége adódott Beyoncéval beszélni. Egy interjúban azt mondta, hogy a következő szavak hagyták el a száját, mikor találkoztak: “Csodálatos vagy! Amikor hallgatlak úgy érzem Istent hallgatom!” Később beismerte, hogy a beszélgetés után kiment a teraszra és elkezdett sírni.

6, Lionel Messi és Julia Roberts

Még 2017-ben történt az eset, hogy Julia Roberts ellátogatott a Real Madrid stadionjába a Bernabéu-ba, hogy megnézzen egy El Clásico mérkőzést. A meccs után több focistával is fényképezkedett köztük Cristiano Ronaldoval és bálványával Lionel Messivel is. A focista maga osztotta meg a képet saját Instagram oldalán, elismerve azt, hogy Julia a kedvenc színésznője. Úgy látszik ez is egy olyan kapcsolat, ahol kölcsönös szimpátia és csodálat van.

7, Oprah Winfrey és Mick Jagger

2013-ban az ikonikus és mindenki által ismert talk show háziasszony, Oprah Winfrey véletlenül belefutott a Rolling Stones együttes frontemberébe, Mick Jaggerbe. Ezután tökéletesen úgy viselkedett, mint egy átlagos rajongó, hebegett habogott és nem akart hinni a szemének, majd gyorsan előkapta telefonját, és csinált vele egy szelfit. A kép elterjedt a közösségi hálón is. Nézzétek csak azt a boldogságot az arcán.

8, Sophie Turner és Ryan Gosling

2016-ban a “Screen Actors Guild-díjátadón” (röviden: SAG) a Trónok Harca másik főszereplőnője Sophie Turner teljesen lázba jött, mikor rájött, hogy a mögötte lévő asztalnál maga Ryan Gosling ül. Természetesen nem tudta kihagyni, hogy ne készítsen magáról és róla egy titkos szelfit, amin egyértelműen látszik mennyire oda meg vissza van a színészért. A képet elnézve pontosan úgy viselkedik, mint a legtöbb rajongó.

9, Gina Rodriguez és Meryl Streep

A 2017-ben megrendezésre kerülő “Screen Actors Guild-díjátadón” Gina Rodriguez, a “Szeplőtelen Jane” című sorozat főszereplője, találkozott bálványával Meryl Streep-el. A paparazzók együtt fotózták őket le és Gina habozás nélkül feltöltötte saját Instagram oldalára. El sem tudta mondani mennyire hálás volt az ikonikus színésznőnek azért, hogy együtt fotózkodhatott vele, még akkor is ha csak 3 másodpercig tartott.

Bónusz:

Néhány hollywoodi barátság, amiről nem biztos, hogy hallottál:

Cameron Diaz és Drew Barrymore

A két színésznő kapcsolata és barátsága jóval a Charlie angyalai című film előttre nyúlnak vissza. Drew Barrymore régen baristaként dolgozott és egyik törzsvendége Cameron volt. Ez hozta őket össze. “Olyanok vagyunk, mint a legjobb barátok, sőt több ő a nővérem.” – mondta Barrymore 2018 nyarán.

Jada Pinkett Smith és Queen Latifah

Jada még tinédzser volt, mikor látta Latifaht fellépni egy szórakozóhelyen. Will Smith felesége meggyőzte a biztonsági őrt, had beszélhessen pár mondatot a rapperel. Olyan szoros barátságot kötöttek, hogy 1996-ban együtt szerepeltek a “A nagy dobás” című filmben. Barátságuk azóta is töretlen.

Snoop Dogg és Martha Stewart

Talán a legfurcsább páros, mégis elválaszthatatlan barátság köti össze Snoop Doggot és Marthat. Olyan mély a barátságuk, hogy közös főzőműsoruk is van, mely a “Martha and Snoop’s Potluck Dinner Party” névre hallgat. “A kultúrák összeolvadása valójában az, amit az Egyesült Államokban szeretnék látni és így van ez Snoop-al is” – mondta egy interjúban Martha.

Spike Lee és Samuel L. Jackson

Sokan nem tudják, hogy Spike és Samuel kapcsolata nem a filmiparral kezdődött, hanem jóval korábban, ugyanis ugyanabba a felsőoktatási intézménybe jártak, az atlantai Morehouse College-ba. Később barátságuk annyira elmélyült, hogy Samuel, Spike több filmjében is szerepet kapott.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...