KeződoldalÉrdekességekÍme néhány ultradögös rövid frizura, ami felerősíti a nőiességedet

Íme néhány ultradögös rövid frizura, ami felerősíti a nőiességedet

-

A hölgyek mindig hatalmas dilemmába kerülnek, amikor fodrászhoz kell menni. Különösen igaz ez akkor, ha fazonváltásról van szó. Például egy-egy szakítás után mindenki szeretne megújulni, mégsem vagyunk elég bátrak. A hosszú hajnak számos előnye van, hiszen rendkívül változatosan lehet viselni, ugyanakkor éppen ezért rengeteg törődést igényel. A nők számára sok macerával is jár, mivel könnyebben kócosodik, nehezebb a hajmosás, a beszárításról már nem is beszélve.

A hosszú haj nőies, de ugyanez elmondható a rövid frizurákról is. Minden a megfelelő fazon kiválasztásán és persze a fodrászunk kreativitásán, tehetségén múlik. Egy frizura kiválasztása során mindig az a legfőbb szempont, hogy a fazon mennyire illik viselője arcához, megjelenéséhez. Bár a hosszú haj nőies, sokkal könnyebben ronthatja a hölgyek kinézetét. A haj lelapul, elvékonyodik, vége töredezetté válik.

Ezek a problémák azonban elkerülhetőek a rövid hajjal, ami egy kicsit sem vesz el a nőiességből. Nézzétek csak!

Egy állig érő vagy még annál is rövidebb fazon persze nem mindenkinek áll jól, éppen ezért nem bökhetünk rá egyszerűen egy fotóra a “na, akkor ilyen frizurát szeretnék” mondattal. Ki kell kérni a fodrász tanácsát, sőt, napjainkban már léteznek olyan telefonos alkalmazások is, amelyeknek segítségével megnézhetjük elképzelésünket.

A jó kiválasztott rövid frizura erősíti a nőiességet, magabiztosabbá teszi viselőjét és stílusát is karakteresebbé varázsolja. Rengeteg nő nem is tudja, milyen jól mutatna rövid hajjal. Egyszerűen hozzá vannak szokva a hosszú tincsekhez. A színváltásról pedig már nem is beszélve. Egy tökéletesen levágott, megfelelő színű rövid hajkorona bizony rendkívül dögös tud lenni.

Szerintetek is sokkal jobban áll neki, mint a hosszú haj?

A rövid haj is éppen úgy formázható, mint a hosszú. Egy állig érő bob frizura például éppen ilyen, csak könnyebb kezelni, mint a lógó tincseket. Hullámok, csatok vagy félkonty, ezek mind egy-egy megoldást kínálnak a tökéletes viseletre.

Azoknak a hölgyeknek, akik mindennap szembesülnek az elvékonyodó, töredezett hajszálakkal, egy rövidebb fazon jelentheti a megújulást és a könnyebbséget. A pixie frizura például dúst hatást kölcsönöz, nőies és a beszárítás is pillanatok alatt megvan.

Egy másik fontos kérdés, hogy viseljünk-e frufrut vagy sem? Nos, a választ itt is az arcforma jelenti, hiszen egy magas homlok esetén a frufru nagy előnyökkel jár, mivel sokat takar. Az elöl hosszabb, oldalra húzott frufruval rendelkező pixie frizura népszerűsége is a nőies hatásban rejlik, plusz jó tartást biztosít a vékony szálú hajnak is.

A bubifrizura rendkívül népszerű volt korábban is, frufrus fajtája viszont keretezi az arcot és a széles vagy magas homlokot is eltünteti. Az elöl hosszabbra hagyott, hátul rövidebb fazon pedig dúsabbá teszi a hajat.

Az aszimmetrikus pixie frizura amellett, hogy nőies, vagány és kiemeli a hölgyek megjelenését, erősségeit. Formázni is rendkívül egyszerű, praktikus viselet, ám ha változtatni szeretnél, akkor újra fazonátgondolásra van szükség.

A féloldalas frufru nemcsak praktikus és nőies, de számos viselési variációt biztosít. Lehetsz kissé kócos, hullámosra vagy éppen egyenesre szárítva pedig egyszerűen tökéletes.

A félhosszú frizurával is adódhatnak problémák, hiszen az is könnyen lelapul, ha a haj vékony szálú, esetleg hajlamos a zsírosodásra. Egy rétegesre vágott bubifrizura ezekre a problémákra is tökéletes megoldást kínál.

Ezt is olvasd el