KeződoldalÉrdekességekJól nézd meg a kezed! - Íme három dolog, amit ujjaid...

Jól nézd meg a kezed! – Íme három dolog, amit ujjaid hossza elárul rólad

-

Megjelenésünk nagy része ugyan a genetikából származik, talán nem is tudjuk, hogy testünk egyes részei mi mindent árulhatnak el személyiségünkről. Tanulmányok kimutatták, hogy a gyűrűs ujj hossza függ a tesztoszteron szintjétől, a férfi hormontól, amely pedig közvetlen hatással van a személyiség kialakulására.

Nézd meg a bal kezed, hasonlítsd össze az ujjaid és keresd meg, melyik kézkép illik a tiédhez.

A mutatóujj rövidebb, mint a gyűrűsujj

Azok, akiknek a gyűrűsujja hosszabb, mint a mutatóujja, nagyon vonzóak, karizmatikusak és bájosak. Emellett kiváló kommunikációs készséggel rendelkeznek, szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Gyakran vállalnak kockázatot, amely később kifizetődő lesz. Nagy célokat tűznek ki maguk elé, amelyeket általában el is érnek. Vannak, akik agresszívnek tartják őket, pedig csak minden áron segíteni szeretnének másoknak.

A mutatóujj hosszabb, mint a gyűrűsujj

Azok, akinek a gyűrűsujja kissé rövidebb, mint a mutatóujja, nagyon magabiztosak és önellátóak. Mindig az élen vannak, rendkívül jó vezetők. Nehezen teszik meg az első lépést, legyen szó egy új vállalkozásról vagy egy kapcsolatról. Viszont, ha már belekezdtek valamibe, akkor amellett kitartanak és felelősséget éreznek iránta. Analitikus gondolkodásúak, döntéseik meghozatala előtt minden lehetséges opciót jól átgondolnak, egyáltalán nem szeretik a spontaneitást.

A mutató és a gyűrűsujj azonos hosszúságúak

Azok, akiknek nagyjából azonos hosszúságú a mutató és a gyűrűsujja, gondoskodó, kiegyensúlyozott és békés személyiségek. Tudatosan kerülik a konfliktushelyzeteket és nem vállalnak kockázatot. A bizonytalanság miatt pedig kényelmetlenül érzik magukat. Rendkívül jó barátok és mindig készek másokon segíteni. Hűséges típusok, mindig lehet rájuk számítani. Nagyon pozitív hozzáállásúak, mindenben meglátják a jót.

Te melyik típusba tartozol?

Ezt is olvasd el