KeződoldalCelebKasza Tibi: "Aki egy kicsit is kedvel engem, kérem segítsen, mert szeretném...

Kasza Tibi: “Aki egy kicsit is kedvel engem, kérem segítsen, mert szeretném látni ahogy a kislányom felnő, ehhez pedig…”

-

Kasza Tibit, az egész ország ismeri és kedveli. A napokban azonban egy komoly dolgot osztott meg saját magával kapcsolatban. Tibi rengeteget dolgozik, amikor pedig éppen nem munkálkodik, akkor minden idejét kislányával tölti.

Az énekes-műsorvezető szívszorító szavakkal fordult az emberekhez.

“Elnézést kérek mindenkitől, akiket feltartok egy pillanatra! Nagyon boldog vagyok, amiért sok szép elismerő szót kapok tőletek. Igaznak vélem a mondást mi szerint akkor segíts, ha kérnek rá. Én most nem szégyellem, de mindenképpen tőletek várom a segítséget.

Még gyermekkoromban problémát találtak a szívemmel, amiről én eddig senkinek nem beszéltem. A múlt héten orvosnál jártam, ahol a vizsgálatok során kiderült komoly problémák adódhatnak az egészségemmel.

Szívbetegségem sajnos újra előjött és lehet hamarosan műtétre lesz szükségem. Természetesen az orvos véleménye, hogy túlságosan stresszesen élek, de könyörgöm ki az az ember az országban, aki másképpen él. Bevallom őszintén félek a haláltól, mert úgy érzem sok dolgom van még a Földön, főleg most, hogy nemrég apa lettem. Szeretném látni, ahogy a gyermekem felnő. Nem kérek mást, csak imádkozzatok értem és biztassatok néhány jó szóval, mert úgy gondolom az sokat jelentene számomra!” – szólt a megható üzenet.

2018. november 27-én született meg Kasza Tibi és Darai Andrea babája, Lora Bella.

Aznap az énekes így közölte a gólyahírt: “8:47-kor megszületett a kislányunk, Lora Bella, a baba és a mama is jól vannak. Kimondhatatlanul boldogok vagyunk, nagyon szépen köszönjük mindenkinek azt a rengeteg szeretetet, ami az elmúlt 9 hónapban áradt felénk.”

Teljesen érthető, hogy Tibinek vannak félelmei, hisz ki ne szeretné látni látni, ahogy a gyermeke felnő. Rajongók tömkelege kívánt neki jó egészséget és mielőbbi gyógyulást, így az énekes megbizonyosodhatott arról, hogy valóban rengetegen kedvelik és támogatják őt.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...