KeződoldalCelebKeanu Reeves-t új szerelmével fotózta le egy újságíró. Te felismernéd őket az...

Keanu Reeves-t új szerelmével fotózta le egy újságíró. Te felismernéd őket az utcán?

-

A mindenki által kedvelt libanoni születésű, angol-kanadai színész eddig tragikusan alakuló élete úgy látszik 56 évesen boldog fordulatot vehet!

Abban kétség kívül biztosak vagyunk, hogy nincs olyan ember, aki nem néz fel Keanu Reeves-re.

A színész ugyanis a legtöbb hollywoodi sztárral ellentétben világ életében visszafogottan élt, jó példát mutatva az emberiségnek.
A férfit nem csak a szakmabeliek szeretik és tisztelik, hanem mindenki, aki egy kicsit is olvasott róla.

Az A-listás sztár ugyanis szinte egész vagyonát mások megsegítésére áldozza, rengeteget jótékonykodik, nem él nagy lábon, nincsenek sztárallűrjei.

Ő az az ember, aki még mindig gyakran tömegközlekedésen utazik, ahol mindig átadja helyét a hölgyeknek vagy a nála idősebbeknek; aki képes csak azért vásárolni egy fagylaltot, hogy a fizetéskor kapott nyugtát dedikálhassa egy rajongójának; aki egy kényszerleszállás átvészelése után még beszélgetéssel és humorral próbálja oldani az utastársaiban felgyülemlett stresszt.

Magánéletéről keveset tudni, szinte sohasem nyilatkozik azzal kapcsolatban a sajtónak.

Az elmúlt 30 évben csupán két hölgy társaságában láthattuk.
A kilencvenes évek legelején (1991-1992) Sofia Coppolával alkotott egy párt.

Ezután ismerkedett meg Jennifer Syme-mal, aki 1999-ben terhes is lett Reevestől, ám kislányuk, Eva Archer Syme Reeves sajnos halva született. Egy évvel később szétmentek, majd szintén egy évre rá, 2011-ben Syme autóbalesetben életét vesztette.

Ha még mindez nem lenne elég tragédia, nem sokkal később Reeves húgánál, Kimnél leukémiát diagnosztizáltak.

A színész a rengeteg tragédia után érthető módon depresszióba esett, zárkózottá vált. Kapcsolatai bizonyára lehettek az elmúlt évtizedekben, ám a nyilvánosság ebből semmit sem láthatott, egészen a tavalyi év végéig.

Tavaly november elején ugyanis az egyik gálán Keanu kéz a kézben jelent meg az akkor 46 éves Alexandra Grant-tel.

Bár korábban is mutatkoztak már együtt, hiszen a nő illusztrálta a színész 9 éve megjelent könyvét, senki sem hitte, hogy munkakapcsolatnál több lehet a felek között.

De mit lehet tudni a titokzatos nőről, aki elrabolta korunk egyik legnagyobb színészének a szívét?

Grant Los Angelesben él, képzőművészként tevékenykedik.
Fiatalabb korában próbálkozott a színészkedéssel, néhány kisebb szerepe is volt, ezután évekig a Red Hot Chili Peppers nevű rockzenekar gitárosának, Dave Navarro-nak volt a személyi asszisztense.

Mindenhova együtt utaznak, ám kapcsolatukat mindketten próbálják óvni a sajtó és a világ szeme elől.

A páros jelenleg Berlinben tartózkodik, ott forgatják ugyanis a Mátrix legújabb, negyedik részét, természetesen Keanu Reeves főszereplésével.

Hétköznapokon a forgatásokon vannak, péntek esténként azonban összepakolnak és elmennek a vidéken bérelt otthonukba, ahol kettesben töltik a hétvégéket.

A páros németországbeli tartózkodása során sem pihennek a paparazzik, ennek köszönhetően rengeteg meglepő kép készült róluk.

Reevesnek a szerep kedvéért ismét meg kellett szabadulni vállig érő hajkoronájától, ami valljuk be lehet, hogy nem volt rossz ötlet…a férfi ugyanis rendkívül csapzott, zsíros hajjal jelent meg az elmúlt időkben a nagyközönség előtt.

És ha már csapzottságnál tartunk…
A napokban készült fotók is igencsak meghökkentőek lettek, az álompár ugyanis hajléktalanokat megszégyenítő szerelésben, slamposan, szatyrokkal a kezében indult korzózni a német főváros utcáin!

Te felismerted volna őket? Vagy elsétáltál volna mellettük?

Neked mi a véleményed a hollywoodi álompárról?
Írd meg nekünk kommentbe!

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...