KeződoldalEmberekKinevették a társai, mert bikinit viselt a táborban - Anyja azonban nem...

Kinevették a társai, mert bikinit viselt a táborban – Anyja azonban nem hagyta annyiban, komolyan elbeszélgetett vele

-

Egy édesanya mindent megtenne a gyermeke biztonsága és jóléte érdekében. Ha kell anyatigrisként viselkedik azokkal szemben, akik bántják őt. Évekkel, évtizedekkel ezelőtt is voltak gonosz gyerekek, akik megpróbálták megkeseríteni a társaik életét, azonban az idő előrehaladtával, no meg a technika fejlődésével ez csak még rosszabbá vált. Őszintén szólva a mostani gyerekek sokkal-sokkal okosabbak, mint amilyenek a szüleink vagy mi voltunk annak idején. Sokkal fogékonyabbak és gyorsabban el tudják sajátítani a dolgokat. Ez csecsemőkortól fogva észrevehető, ugyanis hamarabb fordulnak át, emelik fel vagy tartják meg a fejüket. A későbbi fejlődésük is messze előrébb jár, mint nekünk annak idején. Olyan értelmesek, hogy tudják mit kell csinálni ahhoz, hogy a szüleiket az orruknál fogva vezessék, és mit kell tenniük ahhoz, hogy megbántsák társaikat.

Danielle Sherman nem is olyan régen mesélte el, hogy mit műveltek lányával a társai. Az anyuka elmondta, hogy a gyerekek kinevették a lányát, mert bikiniben volt a táborban. Mivel a kisfiúk úszónadrágban a kislányok pedig egyberészes fürdőruhában voltak a strandon, ezért Danielle kislánya igencsak felhívta magára a figyelmet a bikinijében. A gyerekek voltaképpen a köldökén nevettek, ami kikandikált a fürdőruhából.

Kislánya persze azonnal sírva fakadt és bánatosan mesélte édesanyjának mit műveltek vele a csúnya gyerekek. Az anyuka bátorítani kezdte, hogy ne hagyja, hogy társai csúfot űzzenek belőle. Ő viselje akkor is emelt fővel a szép fürdőruháját. Danielle úgy tudta meg mi történt, hogy férje másnap reggel felhívta.

“Elfelejtettem mondani, hogy a lányunk úgy döntött, nem akar bikinit viselni a tábor alatt, mert az ottani barátai kinevették őt és a köldökét.”

Amint letették a telefont Danielle háborogni kezdett. Nem értette, hogy miért nevették ki gyermekét, hiszen nagyon szép alakja van és ehhez hozzátartozik a köldök is. Igaz mindenkié máshogy néz ki, de ez hozzátartozik egyediségükhöz. Van, akié nagyobb, kisebb, kidomborodó…stb.

Az édesanya tudta, hogy meg kell nyugtatnia a lányát, amint hazaér, hiszen nem szabad, hogy negatív érzelmek maradjanak benne az eset miatt. Meg kell vele értetnie, hogy mindenki egyedi és olyan ruhákban kell lennie, amiben jól érzi magát. Ha ő abban a bikiniben, akkor nem szabad, hogy a társai eltántorítsák tőle.

A kép csak illusztráció

“Milyen furcsa világban élünk, ahol mindenki, még a gyerekek is azt hiszik, hogy joguk van mások testét gúnyolni.” – mondta Danielle.

Az édesanya ezzel kezdett, mikor lánya hazajött a táborból. Remélte, hogy csak a pozitív dolgokat fogja meghallani a beszédéből, és szerencséjére úgy tűnt célt ért. “A kislányom ma visszament a táborba és a csodás bikinijét vitte magával, aminek nagyon örültem. Reméltem, hogy hallgat rám és megérti, hogy a saját öröme és boldogsága a legfontosabb. Mikor hazajött azt mondta szuper napja volt és a barátai nem bántották őt.”

Történetével azt reméli, hogy más édesanyák is elbeszélgetnek gyermekeikkel.

Ezt is olvasd el