KeződoldalEmberekKínos vége lett: egy féltékeny lány a dögös barátnőjével akarta kideríteni, hogy...

Kínos vége lett: egy féltékeny lány a dögös barátnőjével akarta kideríteni, hogy hűséges-e a pasija!

-

Ashley egy féltékeny lány, aki ki akarta deríteni, hűséges-e a barátja. Ezért a legjobb barátnőjét kérte meg, hogy próbálja meg elcsábítani.

Még mielőtt megmutatták volna Ashley-nek, hogy hogy alakult a találkozó, a lány elmondta, hogy azért a legjobb barátnőjét kérte meg, mert:
“Ő egy olyan lány, akivel nem szívesen hagynád egy szobában a barátodat.”
Illetve a srác már viccelődött is korábban azzal, hogy milyen lenne egy édes-hármas köztük.

Ezután megmutatták a lánynak a rejtett kamerás felvételt. Alex, a barátnője, rendesen flörtölni kezdett, mutogatta a testét, aranyosnak nevezte a fiút, nagyon nyomulós volt.

A dolog egészen addig jutott, hogy telefonszámot cseréltek, illetve a srác megígérte, hogy este felkeresi a lányt, hogy a Mario Tennisszel játsszanak. Sőt, még azt is megbeszélték, hogy visz magával pizsamát, hátha hosszúra sikeredik a szórakozás.
Bartot Alex arra is megkérte, hogy erről ne beszéljen a barátnőjének, amit a srác szintén megfogadott.

A végére már Bart is elég bátor lett. Megkérte a lányt, mutassa meg a testét, Alex pedig körbe is fordult, majd a srác még fel is emelte a lányt. Azzal váltak el egymástól, hogy akkor este találkoznak.

Ashley ezt látva teljesen kikelt magából. Arról beszélt, hogy Bart neki csak annyit mondott, hogy találkozott Alexszel, de csak köszöntek egymásnak.
A lány szerint már az is megcsalás, ha ilyeneket tervez a pasija, illetve ezek után már azt sem tudja, mit csinál más lányokkal, amikor ő nincs vele. Ashley ezért úgy döntött, hogy szakít a fiúval.

Szerinted igaza van a lánynak? Ki a hibás? Írd meg hozzászólásban!

Ezt is olvasd el